Misli da ima 6 GODINA i da je verenik oteo: Ovo je neverovatna priča ŽENE kojoj se brišu 23 godine ŽIVOTA!

Vesti 29.06.2022 16:45 0

Jedna konobarica je otkrila da ima tako strašnu ponavljajuću amneziju da se često budi misleći da ima šest godina

Misli da ima 6 GODINA i da je verenik oteo: Ovo je neverovatna priča ŽENE kojoj se brišu 23 godine ŽIVOTA!

Shutterstock

U ovim trenucima ona takođe misli da ju je verenik kidnapovao.

Kloi Barnard (29) može zapravo da se probudi pored svog verenika ne znajući ko je i gde se nalazi zbog retke bolesti mozga. Često se budi misleći da je dete ili tinejdžerka nakon što je izgubila godine pamćenja i pretpostavlja da ju je oteo njen partner Džejms (39), piše britanski The Sun.

Sećanje joj se obično vrati u roku od 24 sata, ali je Džejms u tom periodu prinuđen da je smiri. U tome mu pomažu Kloini roditelji, Triš (49) i Dejvid (56), dok ona Džejmsa naziva pedofilom, preti mu i pokušava da ubedi njegove roditelje da pozovu policiju. Kloi, iz Melton Moubreja u Lesterširu, rekla je: „Mogu da se vratim u bilo koji uzrast. Vratiila sam se u šestu godinu. To je bilo užasno.' "Jedne noći sam se posvađala sa Džejmsom i otišla u krevet." Ubrzo me je nešto probudilo. Videla sam stepenište, sišla dole i shvatila da ne znam gde sam. Ali pomislila sam „to mora da je moja kuća jer ima stepenište, a ja imam samo šest godina“.

- Moj partner je bio na sofi sa psom, nisam znala da je moj. Sela sam na stepenice i rekla: „Ko si ti, a ko je pas? Želim svoju mamu i tatu. Znao je šta mu je činiti, a to je pre svega da ne paniči. Vratio me je gore i legao u krevet potpuno go i rekao mi da legnem. Rekla sam mu da ne idem u krevet sa pedofilom i da želim svoje roditelje.

žena

Shutterstock

 

Stajala sam pored kreveta sa medvedićem iz detinjstva u rukama - prepričava ona jednu od epizoda koje je imala. - Pokušala sam da pozovem policiju, ali mi je uzeo telefon. Nisam htela ni da mu priđem, a ne da me dodirne. Uzela sam ključ i uperila ga u njega da mu dam do znanja da ću ga napasti ako mi priđe - ispričala je ona. Pitao me je šta ću sa tim, a ja sam rekla da ako mi priđe, da ću ga udariti ključem i da hoću mamu i tatu, on je nastavio da priča.

- Umirio me je i rekao "Poznajem vam mamu i tatu". Pozvali smo ih i oni su mi objasnili šta mi se dešava i kada sam se sledećeg jutra probudila, bila sam sasvim dobro – priseća se ona.

Ona kaže da se „drugi put dogodila epizoda da joj se sećanje vratilo na 16 godina. Probudila se i pitala Džejmsa ko je on. Odmah mu je bilo jasno da je u pitanju epizoda pa je odlučio da je povede sa sobom na posao (on je vozač kamiona) da ne bi ostala sama, da se povredi ili nešto uradi. - Pitala sam da li mama i tata znaju da sam sa njim i zamolila ga da ih pozove, a mama mi je rekla da se volimo i da smo vereni. Hteo sam da joj verujem, ali nisam i bilo mi je jako teško. Rekla sam mu da mi treba pauza od vožnje i stali smo na benzinskoj pumpi pa sam otišla u red za toalet. Posmatrala sam ljude koji tamo rade i pokušavala da im privučem pažnju u želji da neko pozove policiju. Bila sam ubeđena da me je kidnapovao. Jedan od zaposlenih na benzinskoj pumpi me je pitao da li sam dobro, a ja sam mu rekla da nisam sigurna. Rekla sam mu da sam došao sa kamionom, ali da ne poznajem vozača i da mi je majka rekla da je sve u redu. Nisam znala šta da radim – rekla je, prisećajući se koliko je bila zbunjena i uplašena.


Ona dodaje da su ponudili da pozovu policiju, ali da je ona odbila jer je i dalje verovala majci. - Vratila sam se u kamion i odlučila da spavam. Kada sam se probudila mislila sam da imam 19 godina, a do tada sam bila sa Džejmsom godinu dana. Pitala sam ga zašto smo u kamionu, na šta je on odgovorio da sam u epizodi i da ponovo spavam – priseća se. Kaže da je ponovo zaspala i da je kada se probudila ostala sa svim svojim uspomenama.

Kloi ima epizodu svakih nekoliko meseci koja je obično uzrokovana stresom ili nedostatkom sna, ali lekari sumnjaju da bi to moglo biti povezano sa moždanim udarom koji je imala kada je imala 19 godina. Dijagnoza joj je postavljena 2018. godine nakon što je otišla u pab sa Džejmsom i Dejvidom i njegovom devojkom gde odjednom nije mogla da prepozna svog verenika uprkos tome što je bila u petogodišnjoj vezi, zaboravila je da vozi i pretpostavila da je još uvek sa svojim bivšim.

BONUS VIDEO


 


 


 
Komentari (0)
Loading