Sastojci
- kora od limuna limuna
- 200 ml mleka
- 400 gr brašna
- 1 kašičica šećera
- 30 ml maslinovog ulja
- 3 jaja
- malo soli
- 10 gr kvasca
Za nadev
- namaz koji želite (krem, džem...)
- šećer u prahu
- 1 vanilin šećer
Priprema
U mlako mleko staviti kvasac, pa dodati šećer. Kad zapeni sipati u vanglicu, dodati jaja. Zamesiti mekše testo od ulja, kore od limuna, brašna. Pokriti da odmori 30 minuta.
Razviti testo i vaditi kalupom krofne pa ređati u pleh. Pokriti krpom da malo još narastu. Peći na 180 stepeni C 30 minuta.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
Kada iz izvadite iz rerne opet ih pokrite da se ohlade pa u sredinu staviti malo džema ili krema pa posuti šećerom u prahu.
NajŽena.rs je od sada i na Viberu, pridružite se našoj zajednici.
BONUS VIDEO

Najpopularnija banja u Srbiji krcata za Uskrs

Imovinsko osiguranje - ključ zaštite u neizvesnim vremenima

Restoran sa najlepšom baštom u Beogradu

Rezervišite na vreme svoj odmor na Egipatskim Maldivima! Uz Uskršnju akciju -10% popusta! Viša klasa putovanja
