TRIKOVI KOJE SVI TREBAJU DA ZNAJU Pre pranja veša dodajte ovo u BUBANJ, efekat će vas oduševiti, a za ŽUTE mrlje ispod pazuha imamo savršeno rešenje

K.Ć. Vesti 26.05.2022 13:00 0

Da se ​​razumemo - retko ko voli da pere veš, a svi načini da se ovaj zadatak olakša zlata vredni su

Veš

Shutterstock

Sastavili smo neke pouzdane trikove kako bismo vam olakšali pranje veša. Isprobajte ih danas!

Priklještite pertle na vratima mašine za pranje veša

TRIKOVI KOJE SVI TREBAJU DA ZNAJU Pre pranja veša dodajte ovo u BUBANJ, efekat će vas oduševiti, a za ŽUTE mrlje ispod pazuha imamo savršeno rešenje

Printscreen/Youtube

 

Pranje patika kao da da novi život, ali oštećuje veš mašinu ako ih pustimo da lupaju po bubnju. Rešavanje ovog problema je jednostavnije nego što se čini - samo treba da zakačite pertle svojih patika u vrata mašine za pranje veša, zahvaljujući čemu se one neće okretati i nećemo izložiti kvaru mašinu za pranje veša!

Sipajte kafu u dozator praha

Umesto da stavite neki proizvod za produžavanja boje, dodajte kafu u kadicu na mašini. Na ovaj način će crni veš zadržati boju. Crni čaj će takođe dobro delovati umesto kafe.

Dodajte aspirin u beli veš

Aspirin će delovati kao efikasan izbeljivač. Dodajte zdrobljenu tabletu u prašak i spremno je! U slučaju ručnog pranja, koristite pravilo jedne tablete po litru vode. 

Soda bikarbona i limunov sok za mrlje od znoja

Žute mrlje ispod pazuha možete se osloboditi rastvorom limunovog soka i sode bikarbone. Ostavite ovu mešavinu na mrlju 15 minuta.

Belo sirće za mrlju od krvi

Tvrdokornu mrlju od krvi prelijte belim sirćetom i ostavite da odstoji četvrt sata. Zatim operite kako je preporučeno na etiketi.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading