Kada se prave faširane šnicle u mleveno meso dodaju se jaja i prezle, ali profesionalni kuvari koriste drugi sastojak koji čini meso sočnijim. Kako bi šnicle bile ukusnije i zdravije umesto prezli koristite seckane orahe.
Takođe, možete koristiti i kikiriki, bademe ili bilo koji orašasti plod. Meso će biti spolja hrskavo, a iznutra sočno. Kada krenete da pržite u tiganju ili pečete na roštilju, formiraće se korica koja će omogućiti da sav mesni sok ostane u šniclama.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
Ovako pripremljene će biti savršenog ukusa i niko neće moći da im odoli.
BONUS VIDEO