Kako da privučete dobru ENERGIJU i SREĆU u život: Kad dođe PROLEĆE samo su DVE stvari bitne, nikako ne zaboravite da ih URADITE!

Vesti 04.05.2022 13:58 0

Uz malo truda i dobre volje možete prizvati srećnije trenutke u vaš život

sreća

unsplash

Proleće je mnogima najlepše doba godine. Sve se budi, okolina postaje sve šarenija, više je sunčevih zraka, više je pozitivne energije u vazduhu. Proleće je idealno vreme za promene, za čišćenje doma od suvišnih stvari, ali i za čišćenje uma od loših misli i stresa.

1. Uredite vrt, povežite se sa Zemljom

Razmislite o tome koliko ste srećni i zahvalni na komadiću zemlje koji imate uz kuću. Iskoristite to pa posadite nove biljke, bile one samo dekorativne ili za pripremu jela. Brigom za biljke zapravo se povezujete sa Zemljom i čistite misli od loše energije.

Ukoliko nemate vrt jer živite u stanu, napravite malu zelenu oazu na balkonu ili na dobro osunčanom delu doma. Bitno je da ste okruženi biljkama o kojima redovno brinete.

2. Poklonite višak stvari

Jedan od najboljih načina za rešavanje nagomilanih stvari u domu, koje vas zapravo guše, je da ih darujete nekome kome su potrebne. Dobro pregledajte celu kuću, sve ormare i komode. Odvojite stvari koje vam već dugo stoje, jer ih čuvate pod izgovorom da će vam možda zatrebati.

Darovanjem stvari s jedne strane oslobađate prostor u domu i privlačite dobar protok energije, a s druge strane pomažete drugima.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading