Iako se čini kao veoma jednostavna priprema oveg jela, ljudi svejedno greše u pripremaju.
Evo saveti kako da se pirinač skuva na pravi način.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni
Prvo i osnovno, nikako ne stavljajte pirinač u hladnu vodu jer će biti gnjecav i lepljiv. Umesto toga,prvo ga prepržite ga malo na ulju. U drugom loncu stavite vodu da ključa pa tek onda stavite pirinač. Odmah ga začinite i mešajte sve dok voda skroz ne ispari.
Kada voda proključa, poklopite posudu u kojoj kuvate pirinač i smanjite temperaturu.
Za kraj dodajte par kapljica limuna i malo putera.
Takođe, veoma je važno paziti na samu razmeru pirinča i vode, tako da na jednu šoljicu pirinča idu dve šoljice vode.
BONUS VIDEO