Ovaj trik će vam olakšati život.
Prvo korišćenu posudu za pečenje napunite do vrha kipućom vodom. Ostavite je tako nekoliko minuta pa ispraznite, ali nemojte je brisati. Dno posude pospite sodom bikarbonom, pogotovo delove na kojima su ostaci hrane i masne mrlje.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

SARME IZ RERNE Slasne i preukusne, postaće vaš novi omiljeni način spremanja

BAJADERA BOMBICE Omiljeni desert na drugačiji način, prste da poližete

CRVENI ROLAT Neodoljivo predjelo koje prvo nestane sa slavske trpeze, a ukusa koji priča priče
Preko sode bikarbone dodajte sloj soli – najbolje krupne morske, pa praznu bocu s raspršivačem napunite belim ili jabukovim sirćetom i poprskajte po soli.
Kad vidite da nastaju mehurići, znaćete da sredstva deluju. Na kraju vlažnom krpom dobro oribajte posudu za pečenje, za vreme ribanja ćete primetiti da se stvaraju mehurići i dobro isperite.

EKSKLUZIVNO Čuveni ekonomista Džefri Saks – „Srbija ima veliku šansu, da postane most, mesto povezivanja“

MLADOST Engobirani crep nove generacije i Energetski blokovi – provereni kvalitet uz 50 godina garancije!

IZBEGNI PAD, OSIGURAJ DOBITAK!
