SASTOJCI
- 2-3 veća krompira
- so ili malo začina
- mleveni biber
- 1 kašičica belog luka u granulama
- 1 kašika ajvara
- 2 struka mladog luka
- malo tucane paprike
- ulje
PRIPREMA
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni
Krompir oljuštiti i iseći na komade, listiće a zatim dodati so,začine, ulje, beli luk, tucanu papriku, mladi luk, ajvar, mladi luk, pa zatim sve izmešati.
Peći na minimalnoj temeraturi 20 min.
Ovaj obrok idealno je jesti uz neku kiselu salaticu ili neko kiselo mleko.
Prijatno i uživajte.
