Bračni parovi otkrivaju: Evo koliko puta U MESECU imamo odnose otkako smo u braku!

Vesti 01.03.2022 21:43 0

Ako ste u braku, proverite da li se uklapate u njihovu statistiku kada

seks

Shutterstock

Svaki brak je drugačiji i zato je teško upoređivati odnose između partnera, pogotovo kada je u pitanju seks. Koloičina seksa se definitivno menja proporcionalno dužini braka. Jedno istraživanje sprovedeno na uzorku od 300 bračnih parova otkrilo je zanimljive podatke o tome koliko često parovi u braku  zapravo vode ljubav.

Zaključeno je da je uz brojne životne oabveze i probleme, decu i posao vrlo teško sačuvati savršen odnos s partnerom i negovati strast.

U anketi sprovedenoj na bračnim parovima različitih godina otkriveno je kako gotovo polovina (47 odsto) vodi ljubav jednom sedmično, a njih gotovo 10 odsto to čini dva puta mesečno ili manje.

Istraživanje je potvrdilo i da strast i potreba za seksom očekivano postaje sve manja i manja ako retko vodimo ljubav, a to se nogo češće događa kod žena.

Žene u braku koje govore da im seks s partnerom jednom sedmično ili dva puta mesečno savršeno odgovara, zapravo nisu nikakva retkost. Razlog tome su životne prepreke, stres i obaveze zbog kojih seks vrlo brzo može da postane predvidljiv pa čak i dosadan, objašnjava Ivon Tomas s poznatog američkog instituta "Kinsey" koji sprovodi interdisciplinarna istraživanja u području ljudske seksualnosti, pola i reprodukcije.

Komentari (0)
Loading