Ali postoje greške koje ljudi prave kada kuvaju viršle, zbog kojih budu gnjecave i bezukusne!
Stručnjaci kažu da viršle ne bi trebalo kuvati u vodi, kao da su jaja! Mnogi od nas, kada žure, ne prže viršle tako da dobiju koricu, već ih samo ubace u lonac s vodom i puste da se kuvaju nekoliko minuta.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
Ali to je ogromna greška!
Viršle su u najvećem broju slučajeva polugotov proizvod, koji bi trebalo samo zagrejati ili termički obraditi do željene teksture - kao što je, recimo, hrskava korica kada ih ispržite u tiganju.
Ali ako ih barite u vodi kao jaja, viršle će upiti iznenađujuće veliku količinu te vode. A dok je upijaju, u ostatak vode u loncu otpuštaju sve ukuse iz sebe. A pošto ih često kuvamo kada žurimo i radimo još "hiljadu" stvari, ostavimo ih u vodi predugo i onda dobijemo gnjecave, bezukusne viršle "pune" vode.
Zato postoji sjajna caka - lonac do pola napunjen vodom stavite da se zagreje, ali na njega samo postavite cediljku. Na nju poređajte viršle i poklopite. Viršle će se skuvati na pari, a neće upiti nimalo vode! Biće tople i ukusnije nego inače!

SAVRŠEN BEG OD VRUĆINE: Akva parkovi širom Srbije nude osveženje koje se pamti – tobogani, bazeni i lud provod bez kraja!

Poznati prvi favoriti među imenima za maskote Expo 2027 Beograd

UGLEDAN GOST PREVALIO 3.786 KILOMETARA Srdačan susret sa Sinišom Malim (VIDEO)

HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 26. JUN Devici kreće na bolje na poslu, Škorpija dobija važnu informaciju, Vodoliji grudni koš osetljiv

Pridruži se AdmiralBet floti i iskoristi bonus dobrodošlice kakav zaslužuješ!
Hoće da zataška da bi se napolju čula sa Karićem! Gastoz šišti poput ekspres lonca, otkrio Anđeline MUTNE PLANOVE! (VIDEO)
Više si jurila za njim od 12 dana nego za mnom: Anđela pokušala da obrne ploču na pitanje za Mateju, Gastoz je ugasio u tri poteza! (VIDEO)

NATO sprema istorijski šok: Sve članice donele udarnu odluku - Putinu i Rusiji se ovo neće svideti

Neodoljiva ponuda! Na ovom letovalištu: 10 noćenja po ceni 7 | 9 noćenja po ceni 6 – uz samo 299€ akontacije i dodatni popust čak do -10%!

Najbolji svetski stejk u novom meniju restorana Grafičar

Ubedljivo najtraženija destinacija u Africi ovog leta! Posetite Egipatske Maldive uz akontaciju od 299€ i čak -10% popusta!

TO JE VELIKI USPEH ZA ZEMLJU – Vučić o Ekspu, alimentaciji i pomoći mladima

PREDAJA NIJE OPCIJA: Prava na grešku nema - Srbija mora da sruši Madagaskar!

Ne propustite sjajnu priliku – još danas! Posetite Egipatske Maldive uz akontaciju od 299€ i čak -10% popusta!

VIŠE OD 150 LJUDI ZATRAŽILO POMOĆ ZBOG VRUĆINE Proglašeno vanredno stanje!

Zoran
07.02.2022 22:52Evo pojavili se pametni da objasne kako se spremaju virsle !!!
Aleksandar
15.02.2022 03:33Ehhh kad smo spali na to da nas uče kako da spremimo viršle. Aj nas naučite kako se pravilno jede pašteta ili salama pa da se rok em.