Domaćice obično prave juneću ili pileću supu. Ako do ovog trenutka niste probale domaću supu, koja se pravi od obe vrste mesa, pravo je vreme da to učinite.
Recept za domaću supu:
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
- 250 grama junećeg ribića
- kosti od jedne koke, batak i krilca
- 2-3 velike šargarepe
- 2 paškanata sa lišćem
- suvi začin
- pola glavice celera
- desetak grančica peršuna
- so
Priprema:
Meso oprati i iseći na komade. Kuvati na tihoj vatri minimum sat i po vremena, povremeno skidati penu. Dodati povrće i kuvati još sat vremena. Pred kraj procediti supu, odvojiti meso i povrće, dodati suvi začin, so i peršun i testeninu. KUvati još desetak minuta.
PRIJATNO!