Domaćice obično prave juneću ili pileću supu. Ako do ovog trenutka niste probale domaću supu, koja se pravi od obe vrste mesa, pravo je vreme da to učinite.
Recept za domaću supu:
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAJADERA BOMBICE Omiljeni desert na drugačiji način, prste da poližete

SARME IZ RERNE Slasne i preukusne, postaće vaš novi omiljeni način spremanja

CRVENI ROLAT Neodoljivo predjelo koje prvo nestane sa slavske trpeze, a ukusa koji priča priče
- 250 grama junećeg ribića
- kosti od jedne koke, batak i krilca
- 2-3 velike šargarepe
- 2 paškanata sa lišćem
- suvi začin
- pola glavice celera
- desetak grančica peršuna
- so
Priprema:
Meso oprati i iseći na komade. Kuvati na tihoj vatri minimum sat i po vremena, povremeno skidati penu. Dodati povrće i kuvati još sat vremena. Pred kraj procediti supu, odvojiti meso i povrće, dodati suvi začin, so i peršun i testeninu. KUvati još desetak minuta.
PRIJATNO!