Dok prže džigericu mnogi prave 1 grešku: Zbog toga bude suva i tvrda, evo kako to da sprečite

Vesna Vukadinović Vesti 20.02.2025 09:27 0

Mnoge domaćice naprave grešku kada spremaju džigericu, pa ne bude mekana i sočna.

džigerica

Shutterstock

Jedan od najčešćih i najbržih načina pripremanja džigerice je prženje. Ali tom prilikom mnoge domaćice naprave jednu grešku zbog koje jelo ne bude ukusno. Džigerica je veoma zdrava, ima malo masti, a u 100 g pileće džigerice ima samo 120 kcal. To je čini odličnim dijetetskim jelom. Bogata je gvožđem i pomaže u borbi protiv anemije, jača imunitet i daje snagu. Međutim, važno je znati jedan trik kako bi spremljena džigerica bila meka i ukusna.

Naime, pre prženja džigerice ne treba je soliti. Ako je džigerica koju ste pripremili suva i tvrda, to je zato što ste je posolili pre prženja. Začinite je tek nakon prženja. Po mogućstvu neposredno pre serviranja. Ovo održava džigericu vlažnom iznutra i neće se stvrdnuti tokom prženja. Samo će biti mnogo ukusnija i mekša.

SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

img

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

img

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

img

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

Video:

Ana je otišla na kasting za manekenke, izbacili su je jer ima premasne kukove, a evo kako ona izgleda #najzena #zena #žena #viral #viralvideo #fyp #foryou #foryoupage ♬ original sound - Najzena.rs
Komentari (0)