Kako da malo kupatilo izgleda prostrano: Trikovi za uređenje koji će vizuelno povećati prostor

Vesti 20.10.2024 16:27 0

Postoji nekoliko načina koji će na prvi pogled vaše malo kupatilo učiniti većim.

kupatilo

Shutterstock

Mala kupatila mogu izgledati glamurozno ako vodite računa o detaljima. Dizajneri predlažu nekoliko trikova koji će minijaturno kupatilo vizuelno uvećati.

Multifunkcionalni elementi

Umesto da postavljate poseban lavabo, wc šolju, odaberite nameštaj koji je integrisan s kupatilskom opremom. Dobar izbor su okrugli ali duboki lavaboi malih dimenzija koji se uklapaju u ormarić, kao i pregrada za tuš postavljena na pločicama bez posebnog ležišta. Klizna vrata na nameštaju takođe će uštedeti prostor, a najbolji odabir za frontove ormarića su svetle boje bez šara.

Pravi odabir rasvete

Glavna svetiljka treba da bude u sredini kupatila kako bi ravnomerno osvetljavala prostoriju, ali obavezno u ćoškove postavite još nekoliko malih halogenih lampi. Uz to, možete staviti i dodatna svetla uz ogledalo.

Svetle pločice manjih dimenzija

Najbolji odabir boje za pločice su svetlije nijanse jer vizuelno povećavaju prostor u kupatilu, a imajte na umu da kombinovanje više boja pločica smanjuje prostor. Kako biste izbegli monotoniju upotrebite detalje. Na primer, oko ogledala postavite u jedan ili dva reda sitne mozaik pločice koje će služiti kao okvir. Na pod takođe postavite prostirku u svetloj boji.

Izbegavajte nered

Peškire u malom kupatilu ne odlažite na vešalice ili radijatore, a kutiju za prljav veš takođe izbacite iz kupatila da biste uštedeli na prostoru. Imajte na umu da će previše detalja dodatno smanjiti kupatilo.

.

Video:

@najzena.rs Svekrva me razbesnela pred porođaj! Evo šta je htela da uradi! #najžena #žena #fyp #fypシ゚ #viral #viraltiktok #foryoupage #foryou ♬ original sound - Najzena.rs

.

 

Komentari (0)
Loading