Radi 100%, izbeljuje silikon na kadi za tili čas: Nemojte trošiti novac na zamenu, naspite ovo sredstvo i sve će izgledati kao da je novo

Nedeljko Tišanović Vesti 13.10.2024 22:01 0

Vredi probati ovo!

Shutterstock/ Yury Nikolaev

Shutterstock/ Yury Nikolaev

Buđ se lako širi na mestima poput kupatila i tuš kabina jer pružaju savršene uslove za rast, a kada se jednom pojavi, može biti jako teško ukloniti je.

Tražeći način da se rešite prljavih fugni, jedna žena podelila je fotografiju svog kupatila i pitala za savet kako da se oslobodi ozbiljne prljavštine koja se naselila u uglu njene tuš kabine.

Zašto se ovo dešava u svakom stanu u kojem smo živeli i kako možemo trajno da se rešimo/sprečimo ovo? Pokušali smo s sredstvom za uklanjanje buđi, ali se nalazi na donjoj strani silikona, što je iritantno.

Uvek koristimo gumenjak da obrišemo vodu nakon tuširanja i uvek provetravamo kupatilo (prozori su širom otvoreni dok se kondenzacija ne ispari). Takođe redovno koristimo odvlaživač. Kako možemo sprečiti ponovno ponavljanje buđi? Hvala unapred na pomoći — napisala je ona. 

Dok su mnogi ljudi tvrdili da je jedini način da se oslobodite buđi koja se nalazi na donjoj strani silikona da je uklonite i ponovo nanesete, drugi su podelili svoje trikove za koje su tvrdili da deluju jednako dobro.

Najbolje rešenje koje sam našla je da uzmete mokri toalet papir, pritisnete ga na zahvaćeno područje i natopite ga izbeljivačem. Ostavite ga 24 sata i proverite. Neće biti savršeno i možda će biti potrebno ponoviti nekoliko puta, ali to je bolje nego da menjate silikon — napisala je jedna  korisnica. 

Ovo 100% deluje! Imali smo sjajne rezultate u našem kupatilu —nadovezala se druga. 

Možda bi vredelo probati pre nego što zamenite silikon. Uradila sam ovo u svom stanu i sve je izgledalo kao novo. Samo sam ponovila proces oko godinu dana kasnije kada je ponovo počelo da izgleda loše. Ako imate više volje od mene, čistite s proizvodima na bazi izbeljivača češće da sprečite buduće probleme — zaključili su. 

Originalna autorka je bila oduševljena ovim trikom, nazivajući ga "genijalnim" i izjavila da će sigurno probati pre nego što zameni silikon.



Bonus video: 

@najzena.rs Ova pasta rešava svaku fleku, a košta samo 20 dinara #najžena #žena #fypシ゚viral #fypシ゚ #foryou #fyp #fy ♬ original sound - Najzena.rs
Komentari (0)
Loading