13:10 Ispovesti Dečak (12) završio na hitnoj OPERACIJI nakon što je ovaj predmet gurnuo u uretru do bešike
21:40 Ispovesti Zaboravio je da ponese PASOŠ na put, pa okrivio devojku: "Odlučila sam da odem sama na put"
19:30 Ispovesti Ova ŽENA se istuširala 37 puta u 2022. godini: Tvrdi da ne smrdi i da je čistija od svih, a ovo je njeno objašnjenje
23:00 Ispovesti Supruga me je savetavala da nađem ljubavnicu: Našao sam TRI devojke za zabavu, a sad nisam u stanju da joj saopštim šta se desilo
13:00 Ispovesti Devojka morala na HITAN put van zemlje, dečka i mamu ostavila SAME u stanu: Kada se vratila zatekao je ŠOK i razočarenje, ali tu nije bio KRAJ
14:15 Porodica Do 5. meseca trudnoća je tekla SAVRŠENO a onda se sve pretvorilo u PAKAO: Dobili su SINA, ali posle devet godina BOL nije nestala
10:05 Ispovesti Ja sam žena zaposlena u POLICIJI: Ljudi me uvek pitaju istu stvar, možete li da pretpostavite o čemu se radi?
15:25 Ispovesti Teo i njegova verenica žive zajedno u AUTOBUSU: "Ljudi kažu da smo komplikovani, a mi smo najbolji prijatelji"
08:39 Ispovesti Istetovirala BEONJAČE, a onda tužila tatu majstora: Evo šta se Aleksandri desilo sa OČIMA, jezivo (FOTO)
15:32 Porodica Majčinstvo zamagljuje vaš identitet i vaše mesto u svetu: Dete u KENGURA i pravac TERETANA, borba sa POSTPOROĐAJNOM depresijom
20:01 Dom i saveti Neće pomoći ni soda bikarbona, ni sirće, već... Jedno sredstvo razara kamenac u kuvalu za vodu, bude kao da ste ga tek doneli iz prodavnice
19:19 Horoskop Dnevni horoskop za ponedeljak, 25. novembar: Blizanci na ivici sukoba sa članovima porodice, Ovnove zaobišli problemi
18:54 Poznati U isto vreme su je mrzeli i divili joj se jer je odvela Bosiljčića u krevet: Šta radi i kako danas izgleda razmažena bogatašica Katarina Lazarević iz serije "Ljubav i mržnja"?
18:33 Lepota i Moda Žene je nešto preterano i ne vole, a ona idealna za zimu: Najtrendi frizura ovog decembra, pravi ludačku transformaciju i podmlađuje samo tako
18:01 Zdravlje Ni sprej, ni inhalacije, nego masaža: Doktor pokazao kako da u svakom trenutku otpušite nos, konačno ćete imati kvalitetan san
17:29 Dom i saveti Nikako ne smete da radite 2 stvari jer ćete samo napraviti štetu: Evo kako da odledite vrata od automobila kada se zalede