20:15 Porodica "Otišla je u Francusku i začela veštačkom oplodnjom": Njeno dete neće imati OCA, a evo da li je Srbi zbog toga osuđuju
19:30 Ispovesti Roditelji je se ODREKLI zbog njenog izgleda: Potrošila čitavo bogatstvo na plastične OPERACIJE a u srodstvu je sa KRALJEVSKOM porodicom!
20:30 Ispovesti Julija ima 45 godina i obožava mlađe muškarce: Otkrila je tajnu zašto više vole da se druže sa starijim ženama
20:15 Ispovesti UŽASAVAJUĆE Doktori odbili da urade ABORTUS devojčici (14) koja je SILOVANA od strane rođaka
20:00 Ispovesti Ženu su RAZAPELI jer je trudna: Osuđivali su je čak i u bolnici i to sve zbog njenih GODINA
11:39 Porodica Meri je bila mrtva 30 minuta:" Došlo je do apsolutnog pomaka u vremenu i dimenzij, evo šta sam VIDELA"
09:36 Porodica Da li i vaši muževi ovo traže od vas? Moj želi da slobodne dane koristim za čišćenje kuće
19:13 Porodica Žene masovno dele razloge zbog kojih ne žele da imaju DECU: "Mogla bih da odem u najskuplji hotel na svetu i da kupim gomilu takosa"
18:40 Porodica Srpkinja rekla da žali ljude sa sela, pa dobila adekvatan odgovor: "Ako su ovo prizori za žaljenje onda smo svi mi ludi"
21:23 Ispovesti Može da UMRE od čaše vode: Devojka (23) ima veoma retku BOLEST, čak joj i TUŠIRANJE izaziva užasne bolove
16:30 Ispovesti Tara je prezirala svoje grudi, a onda se sve promenilo: "Da nije bilo njih, nikada ne bih počela da zarađujem"
14:55 Ispovesti Muž će me isplaćivati 15 godina, ako se razvede od mene: Zajedno smo došli do ove ideje, a razlog je samo jedan
17:29 Dom i saveti Nikako ne smete da radite 2 stvari jer ćete samo napraviti štetu: Evo kako da odledite vrata od automobila kada se zalede
17:01 Horoskop Kratak i precizan nedeljni horoskop od 25. novembra do 1. decembra: 3 znaka su se opet izvuka, imaće sreće, jedan znak biće utučen u nedelju
16:34 Poznati Kažu da je bila najveća ljubav Breda Pita, a nije ni Anđelina ni Dženifer: Zakazali su venčanje, a ona je odustala od braka samo zbog ovoga
16:02 Porodica Muškarcima su ovakve žene neodoljive: Lepe se za njih kao magnet, a nema veze sa fizičkim izgledom
15:46 Zdravlje "Ako ovo radite završićete na mom operacionom stolu": Kardiohirurg tvrdi da ovih 6 stvari izbegava zbog zdravlja svog srca
15:36 Ispovesti Sa 16 godina na lutriji je dobila dva miliona: Danas ima 35 godine, bez dinara je, a prošla je kroz pakao