08:50 Ispovesti Pitala za savet pa napravila HAOS na mrežama: "Rekla sam mužu da ne može da ide na sahranu bivše, on mi je odgovorio da sam bezosećajna"
13:20 Ispovesti I muškarci umeju da se žale na ŽENE: "Izašli smo na nekoliko sastanaka i već mi je tražila novac za ŠMINKU, ne znam da li je to normalno"
12:20 Porodica Dođi na SVADBU, ali nemoj da dovodiš decu: Mladenci sve češće imaju ovaj ZAHTEV, a evo šta kažu GOSTI
11:40 Ispovesti "Ovo još nismo videli": Zbog onoga što je deda (88) stavio u sebe, morala je BOLNICA da se evakuiše
22:30 Ispovesti Devojka traži savet: "Nakon sastanka dečko me je umesto kući odveo na stanicu da sama čekam autobus, ima li nade za nas?
19:00 Ispovesti Ima nešto više od 30 i uskoro će postati BAKA: Niko ne može da poveruje u to kada je vidi
17:30 Ispovesti Jasmina je pokazala fotografiju sa venčanja, staru nekoliko GODINA: "Jezivo je, ko mi je ovo dopustio da nosim"
20:28 Ispovesti Melisa ima pravi muški posao, ona je AUTOMEHANIČAR: "Ljudi su skeptični jer sam žena i nosim kratke majičice"
17:30 Ispovesti "Muž me je varao sa rođenom sestrom, pa je OŽENIO": Žena se požalila, pa priznala da se sad njih dvoje ljute na nju i to zbog mnogo manje stvari
20:30 Ispovesti Devojka otkrila NASILNIKA koji je GODINU dana maltretirao: Slali su njoj i njenom momku UŽASNE poruke, a u pitanju je ČLAN porodice
14:43 Ispovesti Ženu je uhvatio u prevari sa SVEŠTENIM licem: Rekla je samo jednu rečenicu kako bi se opravdala, a on joj je sve OPROSTIO
20:29 Poznati Priča se da nije mogla da ga podnese, spomenuo ono što se pred njom ne govori: Zašto kraljica Elizabeta nije volela Donalda Trampa?
20:01 Dom i saveti Neće pomoći ni soda bikarbona, ni sirće, već... Jedno sredstvo razara kamenac u kuvalu za vodu, bude kao da ste ga tek doneli iz prodavnice
19:19 Horoskop Dnevni horoskop za ponedeljak, 25. novembar: Blizanci na ivici sukoba sa članovima porodice, Ovnove zaobišli problemi
18:54 Poznati U isto vreme su je mrzeli i divili joj se jer je odvela Bosiljčića u krevet: Šta radi i kako danas izgleda razmažena bogatašica Katarina Lazarević iz serije "Ljubav i mržnja"?
18:33 Lepota i Moda Žene je nešto preterano i ne vole, a ona idealna za zimu: Najtrendi frizura ovog decembra, pravi ludačku transformaciju i podmlađuje samo tako
18:01 Zdravlje Ni sprej, ni inhalacije, nego masaža: Doktor pokazao kako da u svakom trenutku otpušite nos, konačno ćete imati kvalitetan san