17:10 Ispovesti Baka (92) se snimila u bikiniju: Takvom ovakvom telu mogu joj pozavideti mnogi 50-godišnjaci (VIDEO)
13:58 Ispovesti Za ovu bolest NEMA LEKA: Njena noga je teška 100 kg, zbog čega se osećala kao "nakaza prirode"
22:30 Ispovesti Našla je SAVRŠENOG momka na Tinderu: Ono što je otkrila nekoliko trenutaka kasnije ju je prilično šokiralo
18:30 Zdravlje Doktori su GODINAMA ignorisali ovaj simptom: Zbog greške lekara žena jedva izvukla živu glavu
08:30 Ispovesti Par koji je propustio sopstvenu svadbu: "Nismo stigli ni da se pozdravimo sa gostima"
20:35 Ispovesti MAJKA će joj donirati matericu: Ono što je u početku bila samo luda ideja, postaje stvarnost
19:10 Porodica Učiteljica je sa suprugom usvojila dve tinejdžerke: Njihova priča je većinu ljudi oduševila, a drugi su im jednu stvar zamerili
12:00 Ispovesti Devojku su VRATILI kući sa posla zbog NEPRIKLADNE odeće: Ona je bila ZAKOPČANA do grla i nikome nije JASNO zašto su to uradili
18:00 Ispovesti Dok je trčala, pronašla je ŽIVU zakopanu bebu: " Još je imala pupčanu vrpcu, molila sam Boga samo da PREŽIVI"
16:40 Ispovesti "Da me je varao i drogirao se na našem venčanju, bilo bi bolje": Ono što je ova mlada videla na dan svog venčanja svakaga bi UPLAŠILO, u sve je upletena svekrva
15:36 Ispovesti Smela je da koristi samo dva listića toaletnog papira: Bila je žrtva "muža škrtice", preživljavala je pakao godinama
21:54 Ispovesti Bila sam zaljubljena u najvećeg prevaranta u zemlji! Moja "bajka" me je koštala 20 miliona dinara!
21:23 Poznati Gvinet Paltrou je sina krila kao zmija noge! Nije ga bilo jako dugo, izbegava kamere, a sad je konačno izašao iz ilegale!
20:54 Lepota i Moda Svilena kosa Japanki nije slučajna: Samo 1 korak u pranju čini da im ceo svet zavidi
20:24 Poznati Poznata TV voditeljka isplanirala svoju sahranu do sitnih detalja: Toliko je jezivo da će vas baš slediti
19:23 Horoskop Dnevni horoskop za sredu, 10. decembar: Blizanci će dobiti važne vesti, kod Vage ljubav cveta, Jarac je pod pritiskom