20:30 Ispovesti Celu trudnoću je trenirala: Kada se PORODILA bila je iznenađena - "Ovo je sve zbog teretane"
10:40 Ispovesti Udala se za DEČKOVOG oca: On je 24 godine stariji, a ona kaže da ih STRAST najviše spaja
22:30 Ispovesti Svaki sastanak sa muškom osobom za nju je bio FIJASKO: Napravila je ANKETU kako bi ustanovila šta nije u redu sa njom
15:16 Ispovesti Oduvek je želela da izgleda kao BARBIKA: Na korekcije je potrošila 12.000 evra, a kad budete videli kako je ranije izgledela, ništa vam neće biti jasno
11:27 Ispovesti Natašu je oteo MONSTRUM kada je imala deset godina: Posle OSAM godina je pobegla, a danas živi u mestu na koje nikada ne biste pomislili
09:30 Ispovesti Otvoreno priznala: "Obožavam to što sam udata za milionera i ne radim ništa, samo trošim njegove pare"
22:00 Poznati Mesecima je trpela JAKE bolove: Kada se porodila, imala je šta da vidi - Bebina noga je bila skroz...
20:42 Ispovesti Dečko sa kojim sam bila je imao samo jednu nogu: Otkrila sam njegovu TAJNU tek nakon četiri meseca
17:29 Dom i saveti Nikako ne smete da radite 2 stvari jer ćete samo napraviti štetu: Evo kako da odledite vrata od automobila kada se zalede
17:01 Horoskop Kratak i precizan nedeljni horoskop od 25. novembra do 1. decembra: 3 znaka su se opet izvuka, imaće sreće, jedan znak biće utučen u nedelju
16:34 Poznati Kažu da je bila najveća ljubav Breda Pita, a nije ni Anđelina ni Dženifer: Zakazali su venčanje, a ona je odustala od braka samo zbog ovoga
16:02 Porodica Muškarcima su ovakve žene neodoljive: Lepe se za njih kao magnet, a nema veze sa fizičkim izgledom
15:46 Zdravlje "Ako ovo radite završićete na mom operacionom stolu": Kardiohirurg tvrdi da ovih 6 stvari izbegava zbog zdravlja svog srca
15:36 Ispovesti Sa 16 godina na lutriji je dobila dva miliona: Danas ima 35 godine, bez dinara je, a prošla je kroz pakao