09:36 Ispovesti Devojka je rodila BLIZANCE ali nije znala ko je OTAC: Kada je stigao DNK test, niko nije verovao, ovo je slučaj JEDAN U MILION!
16:40 Porodica Mama koja je napravila "opšti haos" na internetu: "Rodbini ne dopuštam da grli moje dete"
16:15 Ispovesti Istetovirao je CELO telo, ubacivao implantate: Sada umesto ruke ima vanzemaljsku kandžu
10:43 Ispovesti Rodila je SINA sa 13 godina: "U isto vreme smo stavljali aparat za zube, bilo je prilično izazovno"
08:44 Ispovesti Smisao Monikinog života je da njen suprug budem srećan: "Volim kad me kontroliše i dozvoljavam mu da se viđa sa drugim ženama"
20:15 Porodica Devojčica (3) je samo želela psa: Roditelji su udomili PITBULA, a onda je usledila DRAMA - Dete više nikada neće moći da se NASMEJE
13:14 Ispovesti Misteriozna SMRT dečaka (2): Bio je ZDRAV i veseo, legao je da spava i nikada više se nije PROBUDIO
16:00 Ispovesti Iskrena ispovest LJUBAVNICE: "Bila sam naivna kad sam se upustila u vezu sa oženjenim muškarcem"
13:50 Ispovesti Preživela POROĐAJ, a nije bila TRUDNA: Bio je to najgori BOL u njenom životu, evo kako je to uopšte moguće
08:45 Ispovesti Nije znala, pa se udala za bliskog rođaka: "Sva naša deca imaju 10 prstiju na rukama i nogama."
16:01 Dom i saveti Kako da belo meso bude mekano: Topiće se u ustima ako stavite 1 kašičicu ovog sastojka
15:00 Porodica Šta će žene, moraju da se snađu: Iznajmljuju muževe na sat i tako reše sve kućne poslove!
14:30 Dom i saveti Otkrila sam kako da mi orhideje stalno cvetaju: Prosto bujaju od prihrane koju sama pravim
14:00 Ispovesti Muž napisao ženi poruku i napravio haos: Zakačio je na kola, sad mu se ceo komšiluk ruga!
13:29 Poznati Otac Megan Markl preklinje iz bolnice: “Ne želim da umrem, a da ne upoznam svoje unuke!”
12:58 Lepota i Moda Ublažila sam bore za male pare: Mažem kremu od 170 dinara, koža mi je neverovatno nežna i glatka!