22:00 Ispovesti Povećanje usana u pola cene: Ovo nije OČEKIVALA - "Usta su mi za pola sata EKSPLODIRALA" (FOTO)
20:00 Porodica Majka upozorava sve RODITELJE: Ne stavljajte dete u KOLICA za kupovinu, zbog njih joj je ĆERKA završila na operaciji mozga
09:34 Ispovesti Ima 32 godine i nikad se nije poljubila: "Mislila sam da će me muškarci proganjati, to se nikada nije desilo"
16:45 Ispovesti Maligni tumori više ne pitaju za godine: Ovo je NAJMLAĐI pacijent sa kacerom dojke - Moja ćerka je sada bogalj
15:01 Ispovesti Umesto da se raduju, ovi roditelji su ostali u šoku: Sin im ne dozvoljava da mu dođu na venčanje, zbog jedne stvari prinuđeni su da prodaju kuću
14:11 Porodica Gledamo i ne verujemo šta čitamo: Dečko iz SRBIJE traži NORMALNU devojku, a svi se pitaju da li je on taj koji nije NORMALAN?
08:33 Ispovesti Iako su raskinuli, na odmor su morali da idu zajedno: Ovako je izgledalo putovanje nekadašnjeg para
22:00 Ispovesti Toliko je mladolika da ljudi misle da joj je SIN dečko:"Izlazimo zajedno, ljudi očekuju da se poljubimo"
20:44 Porodica Žena iz Srbije na MONSTRUOZAN način opravdava nasilje: Za nju je ŠAMAR odraz poštovanja i to nije najjezivije što je rekla
18:41 Porodica Britanska voditeljka izazvala ogroman gnev ŽENA: Izjavila je da su deca na svadbi apsolutno neprihvatljiva, rasprava se ne stišava
14:17 Porodica Može li ŽENA u Srbiji da zabrani mužu da ode na PIVO sa ORTACIMA? Evo ŠTA KAŽU posesivne SUPRUGE, a kako odgovaraju muškarci sa BALKANA
15:46 Zdravlje "Ako ovo radite završićete na mom operacionom stolu": Kardiohirurg tvrdi da ovih 6 stvari izbegava zbog zdravlja svog srca
15:36 Ispovesti Sa 16 godina na lutriji je dobila dva miliona: Danas ima 35 godine, bez dinara je, a prošla je kroz pakao
15:02 Ispovesti Bivši dečko Ane Ivanović je milioner: Njega je volela najviše posle Bastijana, a on je posle raskida oženio pevačicu
14:31 Zdravlje Žene u Srbiji poludele za vojnom dijetom: Kažu da se za sedam dana gubi i do četiri kilograma
14:03 Zdravlje Julijani se pojavio osip i mislila je da je od stresa: Bio je to simptom opasne bolesti, minuti su je delili od smrti