12:00 Ispovesti Devojku su VRATILI kući sa posla zbog NEPRIKLADNE odeće: Ona je bila ZAKOPČANA do grla i nikome nije JASNO zašto su to uradili
18:00 Ispovesti Dok je trčala, pronašla je ŽIVU zakopanu bebu: " Još je imala pupčanu vrpcu, molila sam Boga samo da PREŽIVI"
16:40 Ispovesti "Da me je varao i drogirao se na našem venčanju, bilo bi bolje": Ono što je ova mlada videla na dan svog venčanja svakaga bi UPLAŠILO, u sve je upletena svekrva
15:36 Ispovesti Smela je da koristi samo dva listića toaletnog papira: Bila je žrtva "muža škrtice", preživljavala je pakao godinama
13:59 Porodica Preživela je najgori košmar svake majke: "Odveo je našu ćerku da prespava kod njega, a onda sam se pet godina borila za PRAVDU"
13:21 Ispovesti Buduća MLADA pokazala prsten, pa izazvala HAOS: "Daj to nekom detetu, izgleda kao kuglica za kupanje"
09:31 Ispovesti Zamolila je supruga da fotografiše porođaj: Sve što je želela su predivne uspomene, a ovo je URNEBESNO!
22:30 Ispovesti Zbog veoma RETKE bolesti ona izgleda kao dete: Ima manje od 20 kilograma, a kreće se samo pomoću KOLICA
21:30 Porodica Verovala u mit o neplodnosti nakon porođaja, a onda je posetila GINEKOLOGA i frapirala se
14:13 Ispovesti Lara je dobila privlačnu ponudu: Ovaj "ugovor za posao" mnogima je delovao kao nešto najlakše na svetu, a ona ga je odbila pitajući se gde ide ovaj svet
14:37 Ispovesti Lani je nepoznata žena u prodavnici prišla i rekla joj da zna za trudnoću: Vratila se kući, uradila test i preživila šok kakav nikako nije mogla da očekuje
13:11 Horoskop Ova tri znaka čeka neviđena sreća u decembru: Pun Mesec u Lavu menja im život iz korena
12:40 Dom i saveti Mogu da vam podvale: Slavni kuvar otkriva koje jelo nikad ne treba naručiti u restoranu
12:10 Horoskop Ljubavni horoskop za decembar: Blizancima i Ovnovima romantika u vazduhu, Vage menjaju status...
11:15 Zdravlje Zašto je dobro jesti svinjsku mast, slaninu i luk? Nutricionistkinja ima iznenađujuće odgovore