08:00 Dom i saveti Ojačajte imunitet i sprečite pojavu KAMENA u bubregu: Dodajte ove sastojke u vodu i rešite se svih tegoba
08:00 Ispovesti "Svaki put kada otvori APLIKACIJU moraće da vidi moje LICE": Potrošila je skoro 1.000 evra da se osveti bivšem dečku
22:40 Porodica Bičevanje za BLUD i NEMORAL: Pre nego što se SRUŠILA, žena je izržala više od 100 UDARCA
22:10 Ispovesti Dobila je FRAS kada je videla svoju "FRIZURU": Ostala je bez pola KOSE jer je frizerka bila GLADNA!
21:40 Dom i saveti Marinada za govedinu: Meso će biti SOČNO i MEKANO, a za to je zaslužan JEDAN tajni sastojak
18:40 Zdravlje MOŽE OZBILJNO DA UGROZI ZDRAVLJE Kurkuma je već nekoliko godina veoma popularna kao "LEK"za mnoge bolesti, ali ONKOLOG tvrdi DRUGAČIJE!
17:00 Porodica TRI načina kako vaše DETE da zavoli VODU: Pomozite im, naučite ih da se pravilno HIDRIRAJU
16:09 Porodica Da li je ova majka PRETERALA? Doji dete više od SEDAM godina, a većina ljudi je naziva i pogrdnim IMENIMA zbog jedne stvari!
14:57 Zdravlje DLANOVI otkrivaju manjak GVOŽĐA u organizmu: Uradite ovaj jedostavan test i saznajte da li ste ANEMIČNI
09:54 Porodica Samohrana MAJKA za četiri meseca otplatila dug od 2 MILIONA dinara: Pogledajte njene savete za uštedu i povećanje BUDŽETA
16:10 Dom i saveti Greška koja nas skupo košta: Mašina za veš ima skriveni filter koji je potrebno čistiti na nekoliko meseci
15:45 Horoskop Sutra, 26. novembra kreće prava agonija: Astrolog Starović otkriva kome će retrogradni Merkur upropastiti planove
15:20 Dom i saveti Već na ulazu možete da prepoznate da li je sreća u domu: Ovi predmeti privlače siromaštvo i nesreću
14:55 Ispovesti Napravila kućni DNK test i šokirala se: Otkrila da je njena baka bila umešana u misteroznu smrt bebe
14:29 Ispovesti Mariju su zbog odeće izbacili sa posla: "Bila sam obučena od glave do pete, ne razumem gde sam pogrešila"
14:01 Zdravlje Svi grešimo kada kuvamo kamilicu: Travar Momčilo otkrio kako se pravilno sprema ovaj čaj i koje su prave doze za decu i odrasle