19:34 Porodica Andrea (32) iz Beograda imala je TRI spontana, kada je PONOVO zatrudnela doktori su je UPOZORILI da su šanse da RODI male: "Umesto da se radujem, ja sam plakala kao kiša"
17:55 Ispovesti Potresna ispovest SRPKINJE koja je odrasla u PATRIJAHALNOJ porodici: Stalno je slušala istu rečenicu kao pokvarenu ploču i PLAKALA
17:30 Ispovesti Prava DAMA BEZ BLAMA: Došla je da se ofarba i u sred sređivanja upitala FRIZERE za uslugu, čim su joj okrenuli leđa ona im je NAPAKOSTILA!
23:00 Ispovesti Ona ima 44 godina, a njen partner DUPLO mlađi: "Ljudi me redovno pitaju da li je on moj sin"
22:20 Porodica Nakon 65 godina otvorila je ZAPEČAĆENU kutiju: Baka briznula u plač kada je videla šta joj unuka spremila
21:15 Porodica Nemate ideju koji POKLON da kupite devojci? Nekoliko saveta šta da izbegnete, ako želite da je zadržite
16:45 Porodica Hrvatica opsovala muža i završila iz REŠETAKA: Evo zbog koje PSOVKE naše komšije idu u ZATVOR
15:10 Zdravlje Kada su pokazali koliko je duga EPIDURALNA igla ljudi su ZANEMELI: Doktori objašnjavaju da li boli i ide li igla do kraja?
13:17 Poznati Najlepša žena sveta prošetala gradom u "BEZOBRAZNOJ" košulji: Da nije OVOG detalja, UHAPSILI bi je zbog GOLOTINJE
08:00 Dom i saveti Da li znate metodu ČIŠĆENJA limunskom kiselinom? Ovo će vašu mašinu za veš preporoditi
20:05 Porodica Nakon što je postala majka, njen SE*SUALNI život je procvetao: "Moje samopouzdanje je jednostavno eksplodiralo"
16:40 Poznati Kajli Džener u crvenoj koži bacila muškarce na kolena! Bujne cice beže iz jakne, ona meša kukovima!
16:23 Poznati Holivud je ćutao, on više neće: Ričard Gir konačno progovorio o njegovoj zabrani Oskara koja traje 20 godina!
15:55 Dom i saveti Božićni kaktus će cvetati i narednih 30 godina: Raskošni cvetovi samo uz par koraka
15:01 Ispovesti Zaveo me je moj 30 godina mlađi majstor! Probudio je u meni vulkan strasti koji ni u braku nisam osetila!