18:22 Horoskop NERVIRAJU sve oko sebe i uvek moraju da budu u CENTRU PAŽNJE: Čik pogodite o kom horoskopskom ZNAKU se radi
19:34 Porodica Andrea (32) iz Beograda imala je TRI spontana, kada je PONOVO zatrudnela doktori su je UPOZORILI da su šanse da RODI male: "Umesto da se radujem, ja sam plakala kao kiša"
17:55 Ispovesti Potresna ispovest SRPKINJE koja je odrasla u PATRIJAHALNOJ porodici: Stalno je slušala istu rečenicu kao pokvarenu ploču i PLAKALA
17:30 Ispovesti Prava DAMA BEZ BLAMA: Došla je da se ofarba i u sred sređivanja upitala FRIZERE za uslugu, čim su joj okrenuli leđa ona im je NAPAKOSTILA!
23:00 Ispovesti Ona ima 44 godina, a njen partner DUPLO mlađi: "Ljudi me redovno pitaju da li je on moj sin"
22:20 Porodica Nakon 65 godina otvorila je ZAPEČAĆENU kutiju: Baka briznula u plač kada je videla šta joj unuka spremila
21:15 Porodica Nemate ideju koji POKLON da kupite devojci? Nekoliko saveta šta da izbegnete, ako želite da je zadržite
16:45 Porodica Hrvatica opsovala muža i završila iz REŠETAKA: Evo zbog koje PSOVKE naše komšije idu u ZATVOR
15:10 Zdravlje Kada su pokazali koliko je duga EPIDURALNA igla ljudi su ZANEMELI: Doktori objašnjavaju da li boli i ide li igla do kraja?
16:39 Poznati Uložili su ogroman novac, a onda je sve izgorelo u danu: Napravili unosan biznis, a posle požara zamalo su bankrotirali
16:14 Zdravlje Doktori upozoravaju: Sjajna koža na nogama može biti znak predstojećeg infarkta ili moždanog udara
15:56 Lepota i Moda Oskarovka u 66. godini pokazala lice bez trunke šminke: Ne plaši se ni godina ni bora, a po ugledu na koleginicu
15:31 Ispovesti Na Tamarino venčanje "upao" nepozvan gost: Mladenci davali zavete, a onda je bizaran trenutak prekinuo ceremoniju