Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : žena

Baka (70) nije ni znala šta "krije" u KUĆI: Malo je falilo da baci redak DIJAMANT, koji vredi bezobrazno MNOGO PARA!
18:07 Ispovesti

Baka (70) nije ni znala šta "krije" u KUĆI: Malo je falilo da baci redak DIJAMANT, koji vredi bezobrazno MNOGO PARA!

"Bio sam LJUBOMORNO govedo" Ovaj SRBIN gorko se kaje zbog stvari koju je uradio supruzi, da li posle ovoga ima ispravke?!
17:14 Ispovesti

"Bio sam LJUBOMORNO govedo" Ovaj SRBIN gorko se kaje zbog stvari koju je uradio supruzi, da li posle ovoga ima ispravke?!

Pita od BUNDEVE: Jesenja poslastica puna začina
11:00 Dom i saveti

Pita od BUNDEVE: Jesenja poslastica puna začina

Policija je ustanovila: PRODAO je sopstvenu ženu zbog JEDNE STVARI koja mu je zatrebala!
08:00 Ispovesti

Policija je ustanovila: PRODAO je sopstvenu ženu zbog JEDNE STVARI koja mu je zatrebala!

Šta uraditi sa BUNDEVOM posle NOĆI VEŠTICA? Savršeni recepti za SLATKE i SLANE gurmanluke
14:22 Dom i saveti

Šta uraditi sa BUNDEVOM posle NOĆI VEŠTICA? Savršeni recepti za SLATKE i SLANE gurmanluke

Primenite ove SAVETE i uštedite novac na RAČUNIMA za VODU
11:11 Dom i saveti

Primenite ove SAVETE i uštedite novac na RAČUNIMA za VODU

Budite sam svoj MAJSTOR: Ovo su TRI idealne FRIZURE za jesenji period, jedna će vas posebno oduševiti!
22:50 Lepota i Moda

Budite sam svoj MAJSTOR: Ovo su TRI idealne FRIZURE za jesenji period, jedna će vas posebno oduševiti!

Irina je uhapšena nakon što je ispred SVETINJE pozirala u gaćicama, a potom okačila na DRUŠTVENE MREŽE, a evo kolika kazna joj preti!
16:30 Ispovesti

Irina je uhapšena nakon što je ispred SVETINJE pozirala u gaćicama, a potom okačila na DRUŠTVENE MREŽE, a evo kolika kazna joj preti!

nokti
14:00 Lepota i Moda

Budite uvek u TRENDU: Četiri boje lakova za nokte koje će DOMINIRATI ove jeseni!

biljke
12:30 Dom i saveti

Hladno vreme im ne PRIJA: Par saveta kako da vam CVEĆE preživi zimu

DAME, OBRATITE PAŽNJU Ovo su TRI greške koje žene često prave na početku veze
21:04 Porodica

DAME, OBRATITE PAŽNJU Ovo su TRI greške koje žene često prave na početku veze

NERVIRAJU sve oko sebe  i uvek moraju da budu u CENTRU PAŽNJE: Čik pogodite o kom horoskopskom ZNAKU se radi
18:22 Horoskop

NERVIRAJU sve oko sebe i uvek moraju da budu u CENTRU PAŽNJE: Čik pogodite o kom horoskopskom ZNAKU se radi

1 2 ... 115 116 117 118 119 120 121 ... 131 132
most-read

Najčitanije

bojler
13:10 Dom i saveti

Električar otkrio trik: Uradite ovo kada palite bojler i račun za struju će biti duplo manji

krompir
09:20 Dom i saveti

Pojavila se jeziva slika: Bežite od ovakvih krompira kao đavo od tamjana

kiseli kupus
11:05 Dom i saveti

Bugarski trik za savršen kiseli kupus: Dodajte ovo zrno u bure i nikad se neće pokvariti

hladne noge
16:36 Zdravlje

Stalno su vam noge hladne, a cirkulacija loša? Rešenje nisu vunene čarape, već 1 namirnica koja greje i na debelom minusu

vlaga
14:03 Dom i saveti

Moler otkrio kako da se rešite vlage i buđi: Dovoljna je samo jedna čašica ovog proizvoda

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

božićni kaktus
15:55 Dom i saveti

Božićni kaktus će cvetati i narednih 30 godina: Raskošni cvetovi samo uz par koraka

domaće krofne
12:36 Dom i saveti

Krofne vam nikada više neće biti masne: Pekari dodaju samo 1 sastojak i budu šupljikave, meke i preukusne!

spavaća soba
11:35 Dom i saveti

Čarape nikada ne ostavljajte blizu kreveta: Kada čujete zašto - neće vam više pasti na pamet to da radite

kiflice bez kvasca
19:53 Dom i saveti

Kiflice bez kvasca: Najmekše testo ikada dobija se za svega 15 minuta, evo i kako

zaprška
16:50 Dom i saveti

Domaćice greše kad ubacuju zapršku: Evo kako da napravite ukusnu čorbu kao iz restorana

watch-icon

Preporučujemo

Kajli Džener
16:40 Poznati

Kajli Džener u crvenoj koži bacila muškarce na kolena! Bujne cice beže iz jakne, ona meša kukovima!

Ričard Gir
16:23 Poznati

Holivud je ćutao, on više neće: Ričard Gir konačno progovorio o njegovoj zabrani Oskara koja traje 20 godina!

božićni kaktus
15:55 Dom i saveti

Božićni kaktus će cvetati i narednih 30 godina: Raskošni cvetovi samo uz par koraka

sardine
15:28 Zdravlje

Najzdravija riba iz konzerve: Odlična za mozak - jedite je bar 2 puta nedeljno

žena
15:01 Ispovesti

Zaveo me je moj 30 godina mlađi majstor! Probudio je u meni vulkan strasti koji ni u braku nisam osetila!

Sindi Kraford
14:30 Horoskop

Najfatalnije žene rađaju se u ovom astro znaku: Muškarci im se nude kao na tacni!

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.