18:07 Ispovesti Baka (70) nije ni znala šta "krije" u KUĆI: Malo je falilo da baci redak DIJAMANT, koji vredi bezobrazno MNOGO PARA!
17:14 Ispovesti "Bio sam LJUBOMORNO govedo" Ovaj SRBIN gorko se kaje zbog stvari koju je uradio supruzi, da li posle ovoga ima ispravke?!
08:00 Ispovesti Policija je ustanovila: PRODAO je sopstvenu ženu zbog JEDNE STVARI koja mu je zatrebala!
14:22 Dom i saveti Šta uraditi sa BUNDEVOM posle NOĆI VEŠTICA? Savršeni recepti za SLATKE i SLANE gurmanluke
22:50 Lepota i Moda Budite sam svoj MAJSTOR: Ovo su TRI idealne FRIZURE za jesenji period, jedna će vas posebno oduševiti!
16:30 Ispovesti Irina je uhapšena nakon što je ispred SVETINJE pozirala u gaćicama, a potom okačila na DRUŠTVENE MREŽE, a evo kolika kazna joj preti!
18:22 Horoskop NERVIRAJU sve oko sebe i uvek moraju da budu u CENTRU PAŽNJE: Čik pogodite o kom horoskopskom ZNAKU se radi
16:40 Poznati Kajli Džener u crvenoj koži bacila muškarce na kolena! Bujne cice beže iz jakne, ona meša kukovima!
16:23 Poznati Holivud je ćutao, on više neće: Ričard Gir konačno progovorio o njegovoj zabrani Oskara koja traje 20 godina!
15:55 Dom i saveti Božićni kaktus će cvetati i narednih 30 godina: Raskošni cvetovi samo uz par koraka
15:01 Ispovesti Zaveo me je moj 30 godina mlađi majstor! Probudio je u meni vulkan strasti koji ni u braku nisam osetila!