Prava DAMA BEZ BLAMA: Došla je da se ofarba i u sred sređivanja upitala FRIZERE za uslugu, čim su joj okrenuli leđa ona im je NAPAKOSTILA!

Vesti 29.10.2021 17:30 0

Džejms Klark, vlasnik frizerskih salona "No 23 Hair and Beauty" u Velikoj Britaniji ispričao je da je jedna žena zakazala farbanje na foliju pod lažnim imenom i da se u sred sređivanja samo pokupila i otišla

Prava DAMA BEZ BLAMA: Došla je da se ofarba i u sred sređivanja upitala FRIZERE za uslugu, čim su joj okrenuli leđa ona im je NAPAKOSTILA!

Tanjug

Žena koja se predstavila kao Helena Li je mirno sačekala da joj frizerka nanese farbu na kosu i stavi foliju na glavu. Onda je sačekala da prođe nekoliko minuta, pa je upitala zaposlene da li može da izađe iz salona i da kupi nešto da pojede iz prodavnice preko puta, pa da se vrati.

Frizerima to nije bilo sumnjivo i ohrabrili su ženu da ima više nego dovoljno vremena da ode i jede, jer su joj tek stavili foliju na kosu.

Problem je nastao kada su frizeri posle nekog vremena primetili da se Helena nije vratila!

- Za četiri godine koliko radimo ovo nismo do sada imali. Žena koja je zakazala sređivanje pod imenom Helena Li je mirno sačekala da joj uradimo više od pola frizure. Potom je rekla da je gladna i da će čim kupi nešto iz prodavnice preko puta da se vrati kako bismo završili frizuru. Nikada se nije vratila i nije se javljala na kontakt telefon koji je ostavila - ispričao je vlasnik i dodao da neće propasti jer mu je "pobeglo" 80 evra pazara, prenosi "The Sun".

Zbog ovog incidenta frizeri iz spomenutog salona počeli au da objavljuju ovu priču po društvenim mrežama i da upozore kolege da postoje mušterije poput ove žene.

Iako je ovo više bio alarm za sve dobronamerne frizere, mnoge žene koje su pročitale objave frizera su ostajale bez teksta.

"Nadam se da će ova žena da se upristoji i da će doći da plati", "Ovo je šokantno. Morala sam dva puta da pročitam objavu jer nisam mogla da poverujem sopstvenim očima", "Neki ljudi prosto nemaju srama", samo su neki od komentara po društvenim mrežama.

Komentari (0)
Loading