16:36 Poznati Ćerka Danijela Krejga je prava lepotica: Njene fotografije u bikiniju izazvale su buru komentara
12:51 Poznati Ćerka Brusa Vilisa i Demi Mur porodila se kod kuće: Sama je sebi probušila vodenjak, a evo šta je radio njen muž
18:54 Ispovesti Depilira trogodišnju ćerku i ne vidi u tome nikakav problem: "Ljudi kažu da sam loša majka, ali ne želim da ovakva šeta"
11:49 Porodica Kod kuće imaju DAN za depilaciju: Trogodišnjoj ćerki mama redovno sređuje OBRVE i za to ima "dobar" razlog
18:55 Poznati Ćerka Džulije Roberts je mamina slika i prilika: Izbegava pažnju medija, a na Kanskom festivalu se pojavila u neobičnom stajlingu!
10:30 Poznati Ćerka Džonija Depa zasenjuje lepotom: Ponela je haljinu koja je dizajnirana pet godina pre njenog rođenja!
10:25 Zdravlje Dobro pogledajte svoju MAJKU i znaćete kakva budućnost vaš čeka: Evo kako izgled vaših najrođenijih određuje vaše ZDRAVLJE
09:00 Ispovesti "Ja sam DEVICA, a rodila sam ĆERKU": Ona je jedna od RETKIH žena na svetu kojoj je to uspelo, a evo i KAKO
12:15 Poznati Jovana je bila u vezi sa poznatim pevačem, pa njegovom kolegi rodila ćerku: Bajka se završila, a sad uživa u novoj
15:00 Poznati Čerka Željka Obradovića je izuzetno obrazovana žena: Govori sedam jezika i ima hobi koji ledi krv u žilama!
16:30 Poznati Na lepotu Lauševićeve ćerke niko ne ostaje imun: Udata je za crnogorskog muzičara, živi u Njujorku i ne eksponira se često!
15:58 Poznati Ovo je ćerka Emira Kusturice: Dunja je bila u vezi sa PRINCOM i neopisivo liči na svog slavnog OCA
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale
18:50 Poznati Bivša Aflekova žena "pokazala zube" Dženifer Lopez: Postavila je na svoje mesto, više nije dobrica kakvu je pamtimo
18:24 Dom i saveti Budite oprezni sa polovnom garderobom: Evo na šta treba obratiti pažnju kada kupite nošenu odeću
18:01 Poznati Odlučila je da radi po svom: Kejt Midlton se više na obazire na muža i svekrva, ne može joj niko ništa
17:45 Zdravlje Ne trošite se na preskupe probiotike: Dr Perišić otkriva koja namirnica najbolje čisti i obnavlja creva, ako se ovako uzima
17:20 Horoskop Vikend horoskop za svaki znak Zodijaka: Problematične ljubavne scene čekaju jedan znak, Lavovi se izvukli