17:02 Poznati Lepa Ivana je ćerka Svetislava Pešića: Evo čime se bavi i kako je Ani Ivanović promenila život
14:39 Porodica Dečko im je ubio ćerku jedinicu: Elizabeta i njen muž su uradili nešto NEZAMISLIVO skoro svim roditeljima na svetu
20:25 Poznati "Moj najveći uspeh je što sam postala majka": Pevačica Kristina Agilera objavila dirljivu sliku sa ćerkom
18:05 Poznati Ćerka Riz Viterspun je mamin klon: Ljudi ne mogu da veruju koliko liće, svi se pitaju ko je mama, a ko ćerka?
10:46 Poznati "Otkako sam dobio ćerku, najvažnije mi je da joj budem dobar primer”: Zejn Malik posle šest godina progovorio o očinstvu
11:22 Poznati Jelena Bačić Alimpić je danas najponosnija majka: Njena ćerka je unela radost u njihov dom, čestitke se samo nižu
09:52 Poznati Ćerka Mile Jovović izrasla je u pravu lepoticu: Krasi naslovnice, osvaja glumački svet, mnogi kažu da je mamina kopija
11:50 Porodica Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević ćerku kriju od očiju javnosti: Vaspitavaju je tradicionalno, a ovo su njihove metode
17:51 Poznati Prelepa i prebogata: Ovako danas izgleda Ema (21), usvojena ćerka Filipa i Madlene Cepter
15:47 Poznati Najbolji tata i deda koga neko može imati: Rumer podelila dirljivu fotografiju Brusa Villisa i unuke
14:54 Poznati Da li je vama ovo normalno? Dejvid Bekam ponovo ljubi 11-godišnju ćerku u usta i ljudi ne prestaju da se zgražavaju
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale
18:50 Poznati Bivša Aflekova žena "pokazala zube" Dženifer Lopez: Postavila je na svoje mesto, više nije dobrica kakvu je pamtimo
18:24 Dom i saveti Budite oprezni sa polovnom garderobom: Evo na šta treba obratiti pažnju kada kupite nošenu odeću
18:01 Poznati Odlučila je da radi po svom: Kejt Midlton se više na obazire na muža i svekrva, ne može joj niko ništa
17:45 Zdravlje Ne trošite se na preskupe probiotike: Dr Perišić otkriva koja namirnica najbolje čisti i obnavlja creva, ako se ovako uzima