09:28 Poznati "Ne postoji bol, ali postoji tuga": Otac slavne glumice progovorio o narušenom odnosu sa svojom ćerkom
09:15 Poznati Ovo je ćerka Snežane Đurišić koja nije želela da krene maminim stopama: Odselila se u Ameriku i tamo živi sa suprugom i decom
15:54 Poznati Eminemova ćerka je dugo krila svoju trudnoću: Evo zašto ju je držala u strogoj tajnosti, a u svemu joj je ona pomagala
21:32 Poznati Ćerku Selme Hajek burtalno izvređali: "Akrepe, uzalud se trudiš, nikada nećeš biti lepa kao majka"
19:50 Porodica Ovog oca čak ni uragan nije sprečio da dođe na ćerkinu svadbu: Pešačio 50 km kako bi ispratio svoju mezimicu
09:10 Poznati Lumpovala sa ćerkom, previše popila, pa padala nasred ulice: Šok fotke slavne manekenke obilaze svet
14:16 Poznati Najtužnija fotografija dana: Ćerka Brusa Vilisa objavila sliku sa bolesnim ocem, a zbog onog što je napisala svima se srce slomilo
21:12 Poznati "On ne zna za mene": Ćerka Brusa Vilisa koja je i sama bolesna, otkrila nove detalje o glumčevom stanju
11:50 Lepota i Moda Svi su trljali oči kad su je ugledali na crvenom tepihu: Ćerka slavne manekenke "oživela" njen kultni autfit iz 90-tih
17:52 Lepota i Moda Izvajane noge stavila u prvi plan: Ćerka Kejt Mos u zlatnoj toaleti izdominirala na crvenom tepihu
15:01 Poznati Majka i ćerka, nema šanse, kao drugarice su: Ovako izgleda Nikolina, slika i prilika svoje mame, Kaje Ostojić?
15:01 Poznati Ćerka poznatog muzičara radi u kozmetičkom salonu: Tata joj ima milione, ali ona od svog posla ne odustaje
16:01 Dom i saveti Kako da belo meso bude mekano: Topiće se u ustima ako stavite 1 kašičicu ovog sastojka
15:00 Porodica Šta će žene, moraju da se snađu: Iznajmljuju muževe na sat i tako reše sve kućne poslove!
14:30 Dom i saveti Otkrila sam kako da mi orhideje stalno cvetaju: Prosto bujaju od prihrane koju sama pravim
14:00 Ispovesti Muž napisao ženi poruku i napravio haos: Zakačio je na kola, sad mu se ceo komšiluk ruga!
13:29 Poznati Otac Megan Markl preklinje iz bolnice: “Ne želim da umrem, a da ne upoznam svoje unuke!”
12:58 Lepota i Moda Ublažila sam bore za male pare: Mažem kremu od 170 dinara, koža mi je neverovatno nežna i glatka!