15:32 Ispovesti Ćerki (17) dajem 5.000 dinara svake nedelje, a sinu (14) ništa: Kada čujete razlog, možda me nećete osuđivati i govoriti da sam loša majka
15:02 Ispovesti Imala sam 5 godina kada me majka ostavila u prodavnici i nestala: Još uvek pamtim jezive reči koje je tada izgovorila
12:59 Poznati Znate li čija je ovo ćerka? Tata je čuveni glumac koga Srbija obožava, a ona je otkrila istinu o svom životu koja je sve šokirala
16:31 Porodica "Tata, daj stan – ti si svoje proživeo!": Rečenica koja je slomila Jovicu, ćerka nije imala milosti
12:23 Ispovesti Otac joj je ostavio 7 mliona evra: Ipak, postoji samo jedan uslov koji mora da ispuni, a ona kaže da to ne može da uradi
18:56 Ispovesti Sinu hoće da prepiše stan, a ćerku da ostavi na ulici: Zbog porodičnog nasledstva ponaša se kao da drugo dete ne postoji
10:49 Poznati Znate li čija je ovo ćerka? Tata joj je glumac koga obožava cela Srbija, a ona je živela sa majkom koja je godinama zlostavljala
18:39 Poznati Ko je i kako izgleda ćerka Radoša Bajića? Krenula očevim stopama, završila 2 fakulteta, nenormalno je uspešna
14:05 Poznati Ćerka Mister Bina ne želi ni da čuje za njega: Glumca je potpuno otpisala, odrekla se prezimena, ne može da mu oprosti veliku izdaju
14:24 Poznati Znate li čija je ovo ćerka? Mama i tata su joj poznati glumci, a svi kažu da je preslikana majka
10:30 Ispovesti Tanja je poslala bivšem dečku fotografiju njihove ćerke: Tri dana kasnije, on joj je odgovorio...
14:38 Zdravlje Dobro pogledajte svoju majku i znaćete kakva budućnost vaš čeka: Evo kako izgled najrođenijih određuje zdravlje
17:58 Poznati Srpkinje su uzdisale za njim: Italijanski zavodnik danas ima 66 godina i skroz se promenio, pogledajte ovu transformaciju
17:30 Zdravlje Kafa u borbi protiv starenja: Evo koliko šoljica dnevno može očuvati mladolikost, pomaže ovoj grupi ljudi
17:03 Poznati ,,Srce me toliko boli": Muzičar neutešan zbog njegove smrti, ceo život su proveli zajedno
16:40 Poznati Kajli Džener u crvenoj koži bacila muškarce na kolena! Bujne cice beže iz jakne, ona meša kukovima!
16:23 Poznati Holivud je ćutao, on više neće: Ričard Gir konačno progovorio o njegovoj zabrani Oskara koja traje 20 godina!
15:55 Dom i saveti Božićni kaktus će cvetati i narednih 30 godina: Raskošni cvetovi samo uz par koraka