17:52 Lepota i Moda Izvajane noge stavila u prvi plan: Ćerka Kejt Mos u zlatnoj toaleti izdominirala na crvenom tepihu
15:01 Poznati Majka i ćerka, nema šanse, kao drugarice su: Ovako izgleda Nikolina, slika i prilika svoje mame, Kaje Ostojić?
15:01 Poznati Ćerka poznatog muzičara radi u kozmetičkom salonu: Tata joj ima milione, ali ona od svog posla ne odustaje
15:46 Poznati "Ovakve objave ignorišite, lažne su!": Ćerka Robina Vilijamsa ogorčena nakon godišnjice njegove smrti, a evo i zašto
13:48 Ispovesti Sara (63) je potrošila preko 700.000 evra kako bi izgledala mlađe od svoje ćerke: "Prestaću sa operacijama tek kad me budu sahranili!"
12:02 Poznati Znate li čija je ovo ćerka? Majka joj je poznata glumica, otac čuveni pevač, a ona je lepotu nasledila od mame
20:30 Poznati Bila "crna ovca" u školi, a Vilijam je mrzi zbog onog što je rekla o Čarlsu: Evo kako izgleda jedina ćerka kraljice Kamile i čime se bavi
09:36 Ispovesti Rodila sa 13, pa postala baka sa 36 godina: Kada joj kažu da je sebi upropastila život, ona im ovako žestoko odbrusi
16:40 Lepota i Moda Intimna mesta pokrila mrežicom: Madonina ćerka malo toga ostavila mašti, ponela haljinu provokativnu do bola
10:57 Poznati "Dajana bi htela da njena vanbračna ćerka postane kraljica": Sara ima pravo na tron, a Vilijam može da besni koliko hoće
16:20 Ispovesti "Majka me je ostavila jer sam invalid": Otišla je, a poruka koju je namenila sopstvenoj ćerci sledila je svima krv u žilama
12:09 Poznati "Tužna sam jako...": Slavna glumica koja se i sama bori sa opakom bolešću progovorila o zdravstvenim problemima svoje ćerke, pa otkrila šta joj najteže pada
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale
18:50 Poznati Bivša Aflekova žena "pokazala zube" Dženifer Lopez: Postavila je na svoje mesto, više nije dobrica kakvu je pamtimo
18:24 Dom i saveti Budite oprezni sa polovnom garderobom: Evo na šta treba obratiti pažnju kada kupite nošenu odeću
18:01 Poznati Odlučila je da radi po svom: Kejt Midlton se više na obazire na muža i svekrva, ne može joj niko ništa
17:45 Zdravlje Ne trošite se na preskupe probiotike: Dr Perišić otkriva koja namirnica najbolje čisti i obnavlja creva, ako se ovako uzima