10:00 Poznati Slavni snagator se baškari u plićaku sa dvema lepoticama: Jedna mu je žena (27), a druga ćerka (22)
10:19 Ispovesti "Odbila sam da moja ćerka i njen verenik žive s nama": Majku svi osuđuju, "neka se sami snađu"
15:15 Porodica Srce joj se slomilo: Mama potrošila silne pare na detetov rođendan, na kraju se niko nije pojavio
11:24 Poznati Stigle rode: Glumica Hilari Daf rodila na svet donela devojčicu i otkrila neobično ime koje su joj dali
09:10 Porodica Vole se istim žarom od prvog dana braka: Muž je fotografisao svoju ženu, a razlog će vas raznežiti i oduševiti
20:11 Poznati Anđelina sa ćerkom koja se nikada ne pojavljuje u javnosti: Evo kako Vivien izgleda, kažu da je pljunuta majka
16:24 Ispovesti Ponižavali su me ceo život: Šokantna ispovest ćerke koja ne želi da brine o ostareloj majci
13:19 Porodica "Dajemo ćerku (3) na usvajanje": Otac nas je sve zgrozio nakon što je javno rekao zašto više ne žele svoje dete
14:08 Porodica Ova SRPSKA princeza nepravedno je ZABORAVLJENA: Bila je ćerka KRALJA Milutina i imala je najneobičnije ime
10:04 Porodica Otac joj je ostavio 7 mliona evra: Postoji samo jedan uslov koji treba da ispuni, a ona tvrdi da to ne može da uradi
10:40 Poznati Ćerka Sandre Meljičenko je prava lepotica: Tara je ista MAMA, na Nedelji mode u Parizu, svi su gledali u naslednicu bivše Modelsice
17:26 Poznati Ovo je ćerka Bode Ninkovića: Nađa je poznata sportistkinja, možda ste je i gledali, a da niste znali ko joj je tata
22:00 Horoskop Ljubav, sreća, uspeh: Rođenima u ova 2 znaka će se ostvariti sve želje u nedelju, 24. novembra
21:29 Ispovesti Kupili smo kuću, a onda nas je dočekalo jezivo otkriće: ,,Totalno smo zbunjeni, sumnjamo samo na jedno"
20:57 Lepota i Moda Nema više smrzavanja, ova jakna je zakon: Idealna za snežno i vetrovito vreme, a boja ne može biti lepša, uklapa se uz sve
20:28 Zdravlje ,,Imam osećaj kao da se raspadam": Bolovi po celom telu tokom menopauze nisu bezazleni, obratite pažnju na ove simptome
20:03 Poznati Nije za mlađe od 18: Hejli Biber proslavila rođendan sa temom popularnog pića, torta je bila fenomenalna, ali on je nedostajao
19:32 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 24. novembar: Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore