19:50 Ispovesti Srceparajuća ispovest oca iz Avganistana, koji je morao da PRODA ćerku (4) rasplakala je ceo svet: "Nemam izbora, radim to iz očaja, ali mogu da je otkupim"
14:16 Porodica "Po milosti i pravdi božjoj, oslobađam svoje mlađe potomče": Evo kako to izgleda kada glumac, Stefan Buzurović, napiše OPRAVDANJA za ćerku
19:11 Ispovesti Samu sebe je nominovala za NAJGORU majku godine: "Ne znam kako da se družim sa ćerkom, stalno mi je dosadno"
08:30 Poznati Ona nije njena KOPIJA, već je LEPŠA od nje: Šuška se da je ćerka Hajdi Klum još lepša od poznate MAJKE
11:41 Poznati Ana je ĆERKA bivšeg NOLETOVOG trenera: U početku je odbijao OČINSTVO, pošto je ona PLOD njegove "petominutne" afere
08:30 Poznati NAPUSTILA POSAO ZBOG INSTAGRAMA! Iskorišćava petogodišnju ćerku u biznis, a svet joj se divi
14:00 Ispovesti "Uvek sam osećala da nisam deo PORODICE": Godinama su je lagali, a onda je saznala ISTINU posle koje ništa nije bilo isto
16:50 Lepota i Moda Eminemova ćerka jednim video privukla pažnju SVETSKIH MEDIJA: Promenila ime i deo IDENTITETA
10:46 Ispovesti Marija (75) je izbacila decu iz kuće: „Nisu hteli sami da odu, pa sam ih tužila, ne mogu više da ih gledam!“
10:22 Dom i saveti Kako da gibanica bude vazdušasta: Pekari prelivaju pite ovom mešavinom, zato su uvek mekane
09:31 Dom i saveti Ama skida baš svaku fleku sa zida: Poprskajte ovo sredstvo na mrlje, spadaju ko od šale
08:59 Horoskop Danas, 28. aprila desiće se važne promene za 2 znaka: Privući ćete samo najbolje u život, dolaze sudbonosni preokreti
08:20 Dom i saveti Đubrivo za cveće možete sami da napravite: Bujaće kao ludo kad ga zalijete mešavinom od 2 sastojka!