18:30 Ispovesti Kako biste se osećali da vas neko slika dok se KUPATE, dok ste BOLESNI?! Ova MAJKA prestala je da objavljuje FOTOGRAFIJE na INTERENETU, evo i zašto!
13:30 Porodica Ova FIT mama ima samo jedan "savet" za novopečene MAJKE : "Prestanite da koristite TRUDNOĆU kao izgovor za višak kilograma"
20:30 Porodica Poznata CRNOGORKA oplela po MLADIM mamama: "Zašto lažete da niste umorne i da vam nije teško, zbog vas se osećam kao NAJGORA na svetu"
11:13 Porodica "Mogu li naše bebe biti sretne dok smo mi žive? Tu su i pogrebni troškovi" Vedrana Rudan BRUTALNIM rečima podelila mišljenja mnogih MAJKI!
15:44 Zdravlje Jednim video podelila Internet u dva TABORA: Majka poručila roditeljima koji decu stavljaju na PRVO mesto, da preispitaju svoje prioritete
12:50 Porodica Ona je MAJKA godine, sa samo 24 godine, već ima 22 dece: "Ne planiram da STANEM jer sam oduvek maštala o VELIKOJ porodici"
19:11 Ispovesti Samu sebe je nominovala za NAJGORU majku godine: "Ne znam kako da se družim sa ćerkom, stalno mi je dosadno"
08:00 Porodica Ispovest majke koja je rodila ČETVORKE: "Oduvek sam sanjala da postanem mama, iako je ISCRPLJUJUĆE, ovo je ostvarenje mog SNA"
21:23 Lepota i Moda Mama se SKOCKALA za roditeljski sastanak pa doživela VELIKU NEPRIJATNOST: Izmislili su pravilo kako bi joj ZABRANILI da uđe
08:30 Poznati Ona nije njena KOPIJA, već je LEPŠA od nje: Šuška se da je ćerka Hajdi Klum još lepša od poznate MAJKE
12:47 Porodica Joj, mama! Otišla si na posao, a nisi POLJUBILA malog Aleksandra: Pogledajte zašto je ovaj video pravi HIT na mrežama
11:41 Poznati Ana je ĆERKA bivšeg NOLETOVOG trenera: U početku je odbijao OČINSTVO, pošto je ona PLOD njegove "petominutne" afere
17:02 Lepota i Moda U devetoj deceniji izgleda duplo mlađe: Marta Stjuart izgleda brutalno, perfektno zategnuta, pogledajte joj lice
16:29 Zdravlje Srbi rizikuju zbog jedne navike: Eksperti kažu da može da bude uzrok moždanog udara, nije mala stvar
16:26 Zdravlje Ako vam creva ne rade kako treba, telo propada: Dr Perišić otkriva koji probiotik stvarno pomaže!
16:17 Dom i saveti Najbrži način da izbelite uskršnja jaja: U vodu dodajte samo jedan sastojak i za 10 minuta ljuska će dobiti bisernu boju
16:00 Lepota i Moda Pokazala zmijsko telo: Manekenka se slikala u kupaćem koji će biti hit leta 2025. godine, a sve zahvaljujući ovom printu