11:58 Porodica Dojila je bebu SAMO desnom dojkom i sada joj grudi izgledaju OVAKO: "Izgleda kao da sam ugradila IMPLANT"
11:45 Poznati Retko je viđamo u javnosti: Editina majka je prelepa, ima neobično ime i svi misle da su sestre!
19:18 Ispovesti MAJKE SA KOSOVA PLAČU Tugu i bolest nosi sudbina koja je zatekla: Nataša je sa TROJE dece izbegla iz Peći, i dalje traži bolji život, a BOL za rodnom kućom ne prolazi!
19:30 Ispovesti Dok se PORAĐALA, on se "ZABAVLJAO" sa najvažnijom ženom u njenom životu: "Kada sam videla fotke, mislila sam da je ŠALA"
10:25 Porodica U čemu je TAJNA? Zašto su mame koje imaju DVOJE dece pod stresom, a one sa ČETVORO skroz opuštene
10:00 Porodica Psiholozi su se složili da SVE dobre MAME upadaju u ovaj "KALUP", ali i da lako mogu da "ZASTRANE"
18:15 Ispovesti "Teram decu u sobu kako bi mogla u miru da gledam serije": Kada je MAMA ovo izjavila podigla je sve RODITELJE na noge i postala meta KRITIKA
16:55 Porodica Od malih nogu uči sina (7) kako izgleda biti ODRASLA osoba: "Na kraju svakog meseca on PLAĆA svoje RAČUNE za struju i KIRIJU"
11:35 Porodica MAMA je rešila da stavi sebe na prvo mesto, pa tek onda DOMAĆINSTVO: Ubrzo je usledio LINČ koji do sada nije viđen
08:00 Porodica Gadim se reči "MAJKA", sin ne može tako da me zove! Jeziva istina supruge jednog BOGATAŠA izazvala je burne reakcije
10:19 Porodica Ovo su stvarno KOMŠIJE iz "PAKLA": Doselili su se pre šest meseci, a već prave UJDURME zbog kojih ova MAJKA čupa kosu sa GLAVE
18:10 Ispovesti "Posao mi nije prioritet zato sam odlučila da postanem DOMAĆICA": Ima samo 22 godine a muž joj kupuje SKUPE LIMUZINE i firmirane TAŠNE jer ceni njen "TRUD"
22:00 Horoskop Dobro im se piše: Ovih 5 znakova će doživeti totalni preobražaj od 25. novembra do 1. decembra
21:23 Ispovesti Bajkovito upoznavanje preko Tindera pretvorilo se u horor priču: Nije ni slutila kakva jeziva pozadina se krila iza tog profila
20:46 Poznati Ovom kultnom fotografijom su "zapalile" svetsku javnu scenu: Paris Hilton "vratila" se 20 godina unazad, da li se sećate ovog trenda?
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale