09:01 Porodica Ima 19 godina i ČETVORO DECE! Ljudi je ŽESTOKO osuđuju, govore da je JADNA I NESREĆNA, a ona ima samo jedan odgovor!
20:31 Porodica Veruje se da je Andrea NAJBOGATIJA majka na svetu: Njena deca nisu nosila PELENE, a pored ušteđenog novca evo koje još prednosti ima ovaj metod!
18:57 Ispovesti Ovo je STRAH svakog roditelja: Sa samo 15 godina njena ĆERKA je postala zavisnica, krala je kako bi imala para za DROGU, a evo koliko puta se PREDOZIRALA!
17:00 Porodica Posle 20 godina rešila je da TUŽI majčinog ginekologa što je uopšte ROĐENA: "Trebala je da odustane od TRUDNOĆE"
13:05 Porodica MAJKE nekad i SAD! Koliko se razlikuje RODITELJSTVO iz generacije u generaciju? DANICA je ispričala istinu koju zna svaka ŽENSKA OSOBA starija od 30 godina!
21:20 Zdravlje Jeziva ispovest MEDICINSKE sestre: Zbog "bezazlene" navike, dete je jedva preživelo, ono što su mu izvadili iz stomaka šokiralo je sve LEKARE
15:25 Ispovesti Rodila je u ČETRDESETOJ da bi ispunila partneru želju: Ova žena se NIKAKO nije pokajala, a evo šta joj je trudnoća u PETOJ DECENIJI donela!
17:53 Ispovesti "Rođena sam od majke MILENE i oca BAHRUDINA" Ova devočica je održala lekciju u nekoliko redova CELOM BALKANU!
10:20 Porodica Bebu stavlja u krevetac posle PONOĆI, da bi mogla da spava do JEDAN posle podne: Mlada mama nije ni svesna koliko ŠTETE nanosi detetu!
21:31 Porodica Zbog Noletovog uspeha imala je probleme sa druga dva sina: Emotivna ispovest Dijane Đoković o porodičnim problemima koja će vas iznenaditi!
10:30 Ispovesti Poverila se majci i zadobila "nož u leđa": "Slučajno sam saznala da me VERENIK laže, a ona vuče sve KONCE"
20:30 Dom i saveti Stalno usisavate, a tepih je uvek prašnjav: Marta objašnjava u čemu grešite, najmanje sitnice prave ogromnu razliku
19:57 Poznati E, tek sada je zvanično: Pevačica i bivši premijer potvrdili vezu, dugo se krili, pa onda objavili ove slike
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 7. decembar: Ribe negativno raspoložene, Jarčevi da se fokusiraju na planove
19:00 Ispovesti Sa venčanja u bolnicu: Mladoženja zadobio tešku povredu pred oltarom, prolio krv zarad tradicije
18:27 Dom i saveti Sveži ili konzervirani paradajz? Oba su ukusna, ali ovaj je bolji zbog jedne stvari
17:58 Poznati Srpkinje su uzdisale za njim: Italijanski zavodnik danas ima 66 godina i skroz se promenio, pogledajte ovu transformaciju