19:30 Ispovesti Dok se PORAĐALA, on se "ZABAVLJAO" sa najvažnijom ženom u njenom životu: "Kada sam videla fotke, mislila sam da je ŠALA"
10:25 Porodica U čemu je TAJNA? Zašto su mame koje imaju DVOJE dece pod stresom, a one sa ČETVORO skroz opuštene
10:00 Porodica Psiholozi su se složili da SVE dobre MAME upadaju u ovaj "KALUP", ali i da lako mogu da "ZASTRANE"
18:15 Ispovesti "Teram decu u sobu kako bi mogla u miru da gledam serije": Kada je MAMA ovo izjavila podigla je sve RODITELJE na noge i postala meta KRITIKA
16:55 Porodica Od malih nogu uči sina (7) kako izgleda biti ODRASLA osoba: "Na kraju svakog meseca on PLAĆA svoje RAČUNE za struju i KIRIJU"
11:35 Porodica MAMA je rešila da stavi sebe na prvo mesto, pa tek onda DOMAĆINSTVO: Ubrzo je usledio LINČ koji do sada nije viđen
08:00 Porodica Gadim se reči "MAJKA", sin ne može tako da me zove! Jeziva istina supruge jednog BOGATAŠA izazvala je burne reakcije
10:19 Porodica Ovo su stvarno KOMŠIJE iz "PAKLA": Doselili su se pre šest meseci, a već prave UJDURME zbog kojih ova MAJKA čupa kosu sa GLAVE
18:10 Ispovesti "Posao mi nije prioritet zato sam odlučila da postanem DOMAĆICA": Ima samo 22 godine a muž joj kupuje SKUPE LIMUZINE i firmirane TAŠNE jer ceni njen "TRUD"
11:37 Ispovesti Nije se pojavio na prvom sastanku, pa je onda ZVAO MAMU! Ova devojka nije ni SVESNA koliko joj se POSREĆILO kada je dobila "KORPU"
18:30 Ispovesti Kako biste se osećali da vas neko slika dok se KUPATE, dok ste BOLESNI?! Ova MAJKA prestala je da objavljuje FOTOGRAFIJE na INTERENETU, evo i zašto!
13:30 Porodica Ova FIT mama ima samo jedan "savet" za novopečene MAJKE : "Prestanite da koristite TRUDNOĆU kao izgovor za višak kilograma"
14:37 Dom i saveti Sprečite da odeća miriše na buđ i vlagu: Zimi će se brže osušiti u kući, ako uradite jednu stvar
13:20 Dom i saveti Palačinke će biti mekane i vazdušaste: Primenite trik iz restorana, garantovano će vam uspeti!
12:48 Dom i saveti Sudopera će sijati kao ogledalo: Jedna stvar iz kuhinje uklanja sav kamenac, toga se nikada ne biste setili!
12:16 Zdravlje Devojka (21) je zbog simptoma mislila da ima infarkt: Kad je otišla kod lekara, otkrili su joj još opasniju bolest!
11:43 Zdravlje Da li je opasno kad iz mladeža raste dlaka? Doktor objašnjava šta to znači i kako prepoznati kancerogene promene