Jednim video podelila Internet u dva TABORA: Majka poručila roditeljima koji decu stavljaju na PRVO mesto, da preispitaju svoje prioritete

Vesti 09.09.2021 15:44 0

Raja Mičel izazvala je burnu debatu na društvenim mrežama pošto je otkrila da sebe i svoje potrebe uvek stavlja ispred svog partnera i deteta i tvrdi da roditeljima deca ne treba da budu prioritet

Jednim video podelila Internet u dva TABORA: Majka poručila roditeljima koji decu stavljaju na PRVO mesto, da preispitaju svoje prioritete

Printscreen/TikTok

Naime ova mlada majka smatra da mnogi roditelji treba da preispitaju prioritete u svom životu, pa ovom prilikom objašnjava da na prvom mestu treba brinuti o sebi, potom o partneru, pa tek na kraju o deci.

- Ako moje potrebe nisu zadovoljene i ne osećam se zbrinuto, niko ispod mene na ovoj listi neće biti zadovoljan. Moj partner Džastin misli isto ovako. Ako njegove potrebe nisu zadovoljene, niko se neće zabavljat, jer moje potrebe neće biti zadovoljene ako njegove nisu, a niko od nas tada ne može zadovoljiti potrebe naše ćerke - objasnila je Raja u videu objavljenom na TikToku.

Ova majka tvrdi da njeno razmišljanje nije kompleksno.

- Ako ljudi stalno govore stvari poput "moje dete je jedino što daje mom životu smisao", onda vam preporučujem da sednete i ponovo razmotrite šta su vaši prioriteti u životu. 

 

Njen video razbesneo je mnoge korisnike ove društvene mreže, a neki koji se nisu složili sa njenim mišljenjem ostavljali su komentare poput, "Vi ste odrasla osoba, bez obzira na to kako se osećate, vaša deca bi uvek trebalo da budu na prvom mestu", "Kao roditelj morate da zaboravite na vaše potrebe kada vašem detetu nešto treba", "Ne mogu ni da zamislim koliko je toj devojčici težak život sa vama dvoma".

Dok su mnogi kritikovali njeno razmišljenje, drugi su se u potpunosti složili i sugerisali da je "srećna i zdrava mama" izuzetno važna.

- Svi su pogrešno shvatili šta govoriš. Razumem ovo i u pravu si. Ako je mama srećna i zdrava, onda želi da se brine o svojoj deci - rekao je jedan korisnik, dok je drugi korisnik dodao: "Ovo mi je promenilo celu perspektivu. Slažem se. Niko neće brinuti o meni osim mene".
 

Komentari (0)
Loading