12:40 Porodica ISPOVEST JEDNE MAJKE: "Biti roditelj najteži je posao na svetu - šteta što me niko nije ranije upozorio"
11:13 Poznati Ćerka Isidore Bjelice ne krije koliko joj MAJKA nedostaje: Vila je podelila NIKAD viđenu fotografiju srpske književnice
15:29 Poznati Miroslav Ilić nikada nije preboleo NAJVEĆI životni gubitak: Zbog ZAVETA koji je NJOJ dao, nije prestao da peva
20:28 Porodica Pogodite ko je MAJKA detetu na slici: Pogrešan odgovor OTKRIVA MNOGO o vama koliko i TAČAN
22:30 Ispovesti "Srpkinje su oborile ženu na pod i počele BRUTALNO da je udaraju": Majka i ćerka BLAMIRAJU srpski rod u Beču, a razlog je SMEŠAN
20:40 Ispovesti Ona je MAJKA zvana HRABROST! Marna svako jutro ČAMCEM vozi svoju DECU do škole, a svako jutro moli Boga samo jednu stvar - DA PREŽIVE!
14:43 Porodica "Poslednji put je UDAHNULA dok je bila u mom naručju": Hana je rodila petorke, a onda je zadesila VELIKA TRAGEDIJA
13:49 Porodica Ima 27 godina i OSMORO dece: Pripreme za odlazak u krevet počinju malo pre 17 časova, njihov VIDEO je zapalio internet!
22:45 Porodica Zamislite da ste BRITANAC i da dobijete pitanje o SRPSKOJ šljivovici: Koga biste pozvali u pomoć, ako znate da odgovor vredi 125.000 funti
17:40 Porodica "Ona i ja smo PORODICA" Ispovest ove SAMOHRANE MAJKE navešće nas da se dobro zapitamo u kakvom to svetu živimo!
11:57 Dom i saveti Doktor Nenadić ima idealnu formulu za mršavljenje: Ovaj napitak pijte svako jutro na prazan želudac, drastično ćete ubrzati sagorevanje sala
11:32 Poznati Posle ovoga je neće oprati ni Dunav ni Sava: Megan Markl se izblamirala pred celim svetom!
11:10 Porodica Meso za roštilj biće sočno i ukusno: Uz ovu marinadu napravićete najbolje ćevape i pljeskavice!
10:46 Ispovesti Marija (75) je izbacila decu iz kuće: „Nisu hteli sami da odu, pa sam ih tužila, ne mogu više da ih gledam!“
10:22 Dom i saveti Kako da gibanica bude vazdušasta: Pekari prelivaju pite ovom mešavinom, zato su uvek mekane