10:30 Ispovesti Poverila se majci i zadobila "nož u leđa": "Slučajno sam saznala da me VERENIK laže, a ona vuče sve KONCE"
09:05 Porodica Pošto je ĆERKICI dala ATIPIČNO ime počela je da se kaje: "Mrzim njeno ime i stidim se kada ga izgovorim u javnosti"
13:48 Ispovesti Ćerka je izgovorila "MAMA, MISLIM DA SAM GEJ" i tada se sve promenilo: Reakcija ove majke iznenadila je mnoge, a evo zašto je ona posebna!
17:00 Porodica Maćeha je sa njenim detetom htela da uradi nešto MONSTROUZNO! Strašna priča ove žene razbesnela je javnost
12:07 Porodica BORBA OKO MLEKA: Svekrva joj ne dozvoljava da DOJI, a odgovor njenog muža je ZAPANJIO nesrećnu ženu!
08:30 Poznati Svi znaju ko je njen OTAC, ali retko ko zna za njenu MAJKU: Iva Štrljić je od nje nasledila lepotu, ali ne i volju za ovom PROFESIJOM!
10:35 Porodica Odgledala sam seriju "MAID" i morala sam kvalitetno da otćutim: Zapamtite, ZLOSTAVLJANJE nije samo fizičko, i da, baš uvek boli!
16:45 Porodica Ona ima SEDMORO dece, a svima je koža druge boje: "Stalno me pitaju da li su sve to moja deca ili samo imaju različite očeve"
20:05 Porodica Nakon što je postala majka, njen SE*SUALNI život je procvetao: "Moje samopouzdanje je jednostavno eksplodiralo"
17:57 Poznati "Ostala sam ŽELJNA SVOG SINA, uvek je neko oko njega" Dijana Đoković emotivno o Novaku, ali i o njegovom braku sa Jelenom!
13:04 Porodica Sada je pravo vreme za PROMENU: Evo zašto najmoćnije ŽENE donose svoje BEBE u zgrade PARLAMENTA
22:00 Horoskop Dobro im se piše: Ovih 5 znakova će doživeti totalni preobražaj od 25. novembra do 1. decembra
21:23 Ispovesti Bajkovito upoznavanje preko Tindera pretvorilo se u horor priču: Nije ni slutila kakva jeziva pozadina se krila iza tog profila
20:46 Poznati Ovom kultnom fotografijom su "zapalile" svetsku javnu scenu: Paris Hilton "vratila" se 20 godina unazad, da li se sećate ovog trenda?
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale