"Kajem se što sam ga RODILA": Ispovest besne majke isprovocirala je mnoge roditelje, zbog bizarnog razloga priznaje da PREZIRE svog šestogodišnjeg SINA!

Vesti 11.12.2021 19:10 0

"Ne mogu da ga vodim nikuda sa sobom, ne mogu da idem na odmor"

"Kajem se što sam ga RODILA": Ispovest besne majke isprovocirala je mnoge roditelje, zbog bizarnog razloga priznaje da PREZIRE svog šestogodišnjeg SINA!

unsplash.com

Vaspitanje deteta nije uvek lak zadatak, ali nije tajna da neki roditelji sa mališanima brzo izgube živce, međutim jedna majka je odlučila da se požali na popularnom forumu "Redditu" da je počela da prezire svog  sina (6) jer on još uvek ne može da ode u sam toalet.

Svoju objavu započela je objašnjenjem da je dečak sa dve i po godine naučio da treba da ide u toalet, ali pre treće godine ponovo je počeo da mokri u gaće, i tako se nastavilo do danas.

Zbog toga ga je, kaže, vodila kod raznih doktora i terapeuta, ali niko od njih nije otkrio razlog.

Nastavila je da se trudi da ga ponovo nauči, ali očajna majka je priznala da polako počinje da oseća bes, čak i gađenje prema detetu, jer, sprečava sebe i nju da normalno živi.

- Ne mogu da ga pustim ni da se druži sa prijateljima, ne mogu da ga vodim nikuda sa sobom, ne mogu da idem na odmor, na duge vožnje kolima, pa čak ni u park... - požalila se ona.

Potom je dodala da se ponekad kaje što ima dete, a posebno je pogađa to što dečak "ne vidi u čemu je problem".

- Nemoj mu tako zameriti - napisala je jedna majka i dodala da dete prolazi kroz nešto što ne razume u potpunosti, pa bi pritisak na njega mogao zauvek da pokvari odnos, ali i samopouzdanje.

 

Komentari (0)
Loading