08:30 Ispovesti Da li ja to nisam uspela ih odgajim kako treba? ŽENA je dočekala nešto NAJGORE od svoje dece, a pita se da li je ONA KRIVA!
17:47 Porodica Ceo svet se ODUŠEVIO: Pogledajte kako izgledaju TRUDNE Diznijeve princeze - istopićete se od slatkoće
14:30 Poznati Bikovićevi RODITELJI se DVA PUTA venčavali i RASTAJALI: Neobična PORODIČNA situacija glumca je naučila važnu lekciju!
08:00 Ispovesti "Toliko je plakao da mu je iskočila VENA na čelu": Zbog NEPRIMERNOG ponašanja morala je da IZBACI muža iz porođajne sale, a kada je došao da je vodi kući rekao joj je NEŠTO UŽASNO
10:34 Poznati Ovaj podatak o LEGENDARNOM treneru je retko ko znao: Naš NAJPOZNATIJI naučnik je bio deda Dude Ivkovića
15:04 Ispovesti Evo zašto su žene 1889. godine BIRALE da budu NEUDATE: "Postoje druga zanimanja u kojima su sati kraći, a posao prijatniji"
19:20 Ispovesti Posle ČETIRI godine konačno ga je uhvatila u LAŽI i razotkrila veliku TAJNU: "Imamo zajedničkog sin koji izgleda NIKADA neće upoznati baku i deku"
14:20 Ispovesti Bivši partner je SKRIVAO svoju ženu i DETE četiri godine od svoje PORODICE, jedna stvar je i dalje potpuno NEJASNA!
11:13 Porodica "Mogu li naše bebe biti sretne dok smo mi žive? Tu su i pogrebni troškovi" Vedrana Rudan BRUTALNIM rečima podelila mišljenja mnogih MAJKI!
12:50 Porodica Ona je MAJKA godine, sa samo 24 godine, već ima 22 dece: "Ne planiram da STANEM jer sam oduvek maštala o VELIKOJ porodici"
17:52 Poznati Njena objava je zamalo SRUŠILA Instagram: Kajli Džener na NAJEMOTIVNIJI način potvrđuje da je TRUDNA i po DRUGI put pokazuje trudnički stomak
17:25 Ispovesti "Završila sam u invalidskim kolicima, PET dana kasnije muž me je ostavio": Doktori su govorili da više NIKADA neće hodati, a onda se pojavio ON
15:42 Horoskop Za njih je druga polovina februara pravi haos! Ova 3 horoskopska znaka će doživeti pakao na finansijskom i ljubavnom planu
15:10 Dom i saveti Smirite besno dete 1 rečenicom: Psiholog tvrdi da ćete na ovaj način odmah rešiti problem
14:37 Dom i saveti Sprečite da odeća miriše na buđ i vlagu: Zimi će se brže osušiti u kući, ako uradite jednu stvar
13:20 Dom i saveti Palačinke će biti mekane i vazdušaste: Primenite trik iz restorana, garantovano će vam uspeti!