Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : Porodica

OVO JE MAMA ANE IVANOVIĆ: Sada znamo od koga je nasledila neverovatnu LEPOTU i šarm
15:05 Poznati

OVO JE MAMA ANE IVANOVIĆ: Sada znamo od koga je nasledila neverovatnu LEPOTU i šarm

Viđala je DECU po gradu koja liče na njega: Šokirala je činjenica da je njen bivši MUŽ "sejao" naslednike, a ova žena se plaši onog najgoreg!
12:00 Ispovesti

Viđala je DECU po gradu koja liče na njega: Šokirala je činjenica da je njen bivši MUŽ "sejao" naslednike, a ova žena se plaši onog najgoreg!

NJEGA SKORO NIKAD NE VIĐAMO U JAVNOSTI Ovo je Miodrag, sin Verice Rakočević, koji sa mamom ima jednu veliku sličnost!
10:05 Poznati

NJEGA SKORO NIKAD NE VIĐAMO U JAVNOSTI Ovo je Miodrag, sin Verice Rakočević, koji sa mamom ima jednu veliku sličnost!

Klint Istvud odbija da prizna koliko dece STVARNO ima: Prvu ćerku je dao na usvajanje, u porodilište došao samo zbog jednog deteta, a zbog afera ima "punu kuću"
08:58 Poznati

Klint Istvud odbija da prizna koliko dece STVARNO ima: Prvu ćerku je dao na usvajanje, u porodilište došao samo zbog jednog deteta, a zbog afera ima "punu kuću"

Pritisak je potpuno POGREŠNA metoda: Zbog ovih PET razloga NE SMETE da terate DETE da pojede sve iz tanjira!
08:31 Porodica

Pritisak je potpuno POGREŠNA metoda: Zbog ovih PET razloga NE SMETE da terate DETE da pojede sve iz tanjira!

Ona ima SEDMORO dece, a svima je koža druge boje: "Stalno me pitaju da li su sve to moja deca ili samo imaju različite očeve"
16:45 Porodica

Ona ima SEDMORO dece, a svima je koža druge boje: "Stalno me pitaju da li su sve to moja deca ili samo imaju različite očeve"

Potresna ispovest SRPKINJE koja je odrasla u PATRIJAHALNOJ porodici: Stalno je slušala istu rečenicu kao pokvarenu ploču i PLAKALA
17:55 Ispovesti

Potresna ispovest SRPKINJE koja je odrasla u PATRIJAHALNOJ porodici: Stalno je slušala istu rečenicu kao pokvarenu ploču i PLAKALA

Terate dete u ĆOŠAK? Razmislite još jednom, ovakva kazna pravi EMOTIVNE invalide i problematične BUNTOVNIKE!
09:00 Porodica

Terate dete u ĆOŠAK? Razmislite još jednom, ovakva kazna pravi EMOTIVNE invalide i problematične BUNTOVNIKE!

Posle saobraćajke Kristini je rečeno da više nikada neće hodati: Zbog toga njena sestra trenira "KAO LUDA", kada vidite zašto sve će vam biti jasno
16:25 Porodica

Posle saobraćajke Kristini je rečeno da više nikada neće hodati: Zbog toga njena sestra trenira "KAO LUDA", kada vidite zašto sve će vam biti jasno

"Ostala sam ŽELJNA SVOG SINA, uvek je neko oko njega" Dijana Đoković emotivno o Novaku, ali i o njegovom braku sa Jelenom!
17:57 Poznati

"Ostala sam ŽELJNA SVOG SINA, uvek je neko oko njega" Dijana Đoković emotivno o Novaku, ali i o njegovom braku sa Jelenom!

Došli su svi i izdominirali: Anđelina Džoli zajedno sa DECOM prošetala je crvenim tepihom, a svima je ISTA stvar zapalo za oko
11:15 Poznati

Došli su svi i izdominirali: Anđelina Džoli zajedno sa DECOM prošetala je crvenim tepihom, a svima je ISTA stvar zapalo za oko

Krenula iz Nemačke da pronađe OCA, kada je stigla u Beograd sačekala je TUŽNA vest, a onda se dogodio NEOČEKIVANI preokret!
20:16 Ispovesti

Krenula iz Nemačke da pronađe OCA, kada je stigla u Beograd sačekala je TUŽNA vest, a onda se dogodio NEOČEKIVANI preokret!

1 2 ... 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
most-read

Najčitanije

bojler
13:10 Dom i saveti

Električar otkrio trik: Uradite ovo kada palite bojler i račun za struju će biti duplo manji

krompir
09:20 Dom i saveti

Pojavila se jeziva slika: Bežite od ovakvih krompira kao đavo od tamjana

kiseli kupus
11:05 Dom i saveti

Bugarski trik za savršen kiseli kupus: Dodajte ovo zrno u bure i nikad se neće pokvariti

hladne noge
16:36 Zdravlje

Stalno su vam noge hladne, a cirkulacija loša? Rešenje nisu vunene čarape, već 1 namirnica koja greje i na debelom minusu

vlaga
14:03 Dom i saveti

Moler otkrio kako da se rešite vlage i buđi: Dovoljna je samo jedna čašica ovog proizvoda

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

jelo
18:41 Dom i saveti

Najzdravija zaprška po bakinom receptu: Bez ulja i brašna, idealna za svako kuvano jelo

lampice
17:23 Dom i saveti

Ove novogodišnje lampice su najsigurnije za vaš dom: Znatno smanjuju rizik od požara

meso
16:01 Dom i saveti

Kako da belo meso bude mekano: Topiće se u ustima ako stavite 1 kašičicu ovog sastojka

orhideja
14:30 Dom i saveti

Otkrila sam kako da mi orhideje stalno cvetaju: Prosto bujaju od prihrane koju sama pravim

slavski kolač
11:26 Dom i saveti

Nema sreće bez 1 sastojka u slavskom kolaču: Donosi blagostanje i štiti od zla cele godine!

watch-icon

Preporučujemo

jelo
18:41 Dom i saveti

Najzdravija zaprška po bakinom receptu: Bez ulja i brašna, idealna za svako kuvano jelo

ljudi
18:10 Porodica

Ovo mentalno jaki ljudi nikad ne rade: Prestali su da troše energiju na jednu stvar – i zato su stalno smireniji i srećniji

konj
17:45 Horoskop

Kineski horoskop za 2026. donosi veliku prekretnicu: Crveni vatreni Konj menja pravila igre – evo šta vas očekuje

lampice
17:23 Dom i saveti

Ove novogodišnje lampice su najsigurnije za vaš dom: Znatno smanjuju rizik od požara

žena
16:59 Porodica

„Unucima više ne kupujem poklone“: Baka šokirala ljude priznanjem, a ovo je razlog njene odluke

Printscreen/Youtube/Fifth Harmony
16:31 Horoskop

Sa njima nikad nije dosadno: 5 horoskopskih znakova su glavne zvezde svake žurke

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.