10:05 Porodica Reakcija čoveka je sve rasplakala: Više NIKADA se neće odvojiti od božićnog poklona koji je dobio od DECE
15:45 Poznati "NIJE SE SNAŠLA U ULOZI MAJKE": Kuvar Saša Mitić SAMOHRANI je otac TROJE DECE, a o svojoj teškoj sudbini nikad ranije nije govorio!
21:26 Porodica Ona misli da ipak zna sve bolje od vas?! Ovo je najbolji način da izbegnete svađu sa SVEKRVOM!
12:31 Poznati ZA NJU KAŽU DA PODSEĆA NA OCA: Emina Jahović je podelila sliku sa MAMOM, a evo koliko njih dve LIČE
18:47 Porodica Nekome je simpatično, a nekome ODVRATNO: Mnogi roditelji ljube decu U USTA, a psiholog objašnjava koje PROBLEME dete može razviti
14:28 Poznati Bio sam teška SIROTINJA, više GLADAN nego SIT: Aleksandar Berček je iskreno i otvoreno govorio o NESREĆNOM detinjstvu "Sa rođenim ocem me zavadio NOVAC"
19:51 Dom i saveti Odmah morate da ga IZBACITE iz kuće: Jedna stvar kojoj je istekao "ROK TRAJANJA" privlači SVAĐU i NERED!
20:29 Dom i saveti Ukoliko vam ovo stoji u HODNIKU odmah morate da ih sklonite: Ove TRI stvari donose vam LOŠU ENERGIJU u kući!
09:55 Poznati Nije BRED, ni transrodna ćerka: Evo sa kim u porodici ANĐELINA DŽOLI ima najviše PROBLEMA!
19:10 Ispovesti "Kajem se što sam ga RODILA": Ispovest besne majke isprovocirala je mnoge roditelje, zbog bizarnog razloga priznaje da PREZIRE svog šestogodišnjeg SINA!
21:59 Dom i saveti Evo kako se pravilno razvlače kore za pitu: Sabiha otkrila u čemu je caka, samo ovako će biti savršeno hrskave i punog ukusa
21:29 Lepota i Moda Ako je tanka, dajte joj punoće i života, ne mora uvek biti slepljena: 3 trika koja daju kosi volumen, konačno će izgledati bujno
21:00 Horoskop I novac i ljubav i karijera, ma sve: Samo ovaj znak će nenormalno cvetati do kraja 2025. godine, sve će im ići od ruke, pravi srećnici
20:29 Poznati Obožavali ste u ulozi atraktivne sekretarice Bebe iz "Srećnih ljudi", a onda nestala: Gde je i šta radi glumica Gordana Bjelica?
19:59 Dom i saveti Ova 4 mirisa nenormalno privlače zmije u dvorište: Evo šta treba da uradite da bi obišle vašu kuću
19:27 Horoskop Dnevni horoskop za ponedeljak, 26. maj: Blizanci će upoznati osobu koja će im okupirati pažnju, Jarčevi treba malo više da se odmaraju