16:45 Porodica Ona ima SEDMORO dece, a svima je koža druge boje: "Stalno me pitaju da li su sve to moja deca ili samo imaju različite očeve"
17:55 Ispovesti Potresna ispovest SRPKINJE koja je odrasla u PATRIJAHALNOJ porodici: Stalno je slušala istu rečenicu kao pokvarenu ploču i PLAKALA
09:00 Porodica Terate dete u ĆOŠAK? Razmislite još jednom, ovakva kazna pravi EMOTIVNE invalide i problematične BUNTOVNIKE!
16:25 Porodica Posle saobraćajke Kristini je rečeno da više nikada neće hodati: Zbog toga njena sestra trenira "KAO LUDA", kada vidite zašto sve će vam biti jasno
17:57 Poznati "Ostala sam ŽELJNA SVOG SINA, uvek je neko oko njega" Dijana Đoković emotivno o Novaku, ali i o njegovom braku sa Jelenom!
11:15 Poznati Došli su svi i izdominirali: Anđelina Džoli zajedno sa DECOM prošetala je crvenim tepihom, a svima je ISTA stvar zapalo za oko
20:16 Ispovesti Krenula iz Nemačke da pronađe OCA, kada je stigla u Beograd sačekala je TUŽNA vest, a onda se dogodio NEOČEKIVANI preokret!
08:50 Porodica Domišljati TATA smislio zdravu METODU: Ovako je "naterao" svoju decu da odrade sve KUĆNE POSLOVE!
20:43 Porodica PORODICA KAO OSNOV SVEGA! Za Novaka Đokovića je ovo važnije od svake pobede, rekorda i pehara!
20:14 Porodica Srbija je PLAKALA nad njegovom sudbinom: Đorđe Joksimović nakon dugogodišnje golgote vratio svoje šestoro dece!
16:33 Ispovesti Njegova životna priča je prava SAPUNICA: "Kada sam napunio 21. godinu sestra mi je otkrila ko je moja PRAVA MAJKA"
15:30 Ispovesti Napravio joj dete, pa je ostavio i POBEGAO sa njenom ĆERKOM, a onda je usledio i finalni "UDARAC": O njihovoj DRAMI priča ceo komšiluk
15:42 Horoskop Za njih je druga polovina februara pravi haos! Ova 3 horoskopska znaka će doživeti pakao na finansijskom i ljubavnom planu
15:10 Dom i saveti Smirite besno dete 1 rečenicom: Psiholog tvrdi da ćete na ovaj način odmah rešiti problem
14:37 Dom i saveti Sprečite da odeća miriše na buđ i vlagu: Zimi će se brže osušiti u kući, ako uradite jednu stvar
13:20 Dom i saveti Palačinke će biti mekane i vazdušaste: Primenite trik iz restorana, garantovano će vam uspeti!