11:16 Porodica Zašto neke žene RAĐAJU SAMO dečake, a neke devojčice: Sada postoji ODGOVOR na pitanje roditelja koji imaju decu istog pola
16:05 Porodica Majka je odbila pola starateljstva nad DECOM: Mišljenja ljudi su PODELJENA, a žena kaže da joj je SJAJNO bez njih
17:20 Porodica Bilo ih SRAMOTA: Devojčica se rodila sa velikim BELEGOM na nozi, a onda su se roditelji odlučili za sledeći potez
16:28 Porodica DOSTA NEKULTURE! Volim decu, ali klinci moje sestre su NEMOGUĆI i zato sam uradila OVO, a sestra kaže da sam SEBIČNA
21:10 Porodica Najveće porodica na svetu: Marej ima 150. braći i sestara, a njegovi roditelji koriste jedan trik kako bi svima upamtili imena
15:44 Porodica Skoro sve INTELIGENTNE žene imaju jednu, generalno RUŽNU naviku: Samo DVA ODSTO se neće pronaći
19:49 Porodica Nemački psihoterapeut ističe: Postoje TRI faktora koja su glavna za OPSTANAK braka, mnogi ih preskaču pa se RAZVODE
16:25 Porodica Želite da dobijete DETE u narednih PET godina: Doktor tvrdi da pre toga MORATE da uradite ove TRI stvari!
09:38 Porodica Danas je Teodorova SUBOTA: Jednu stvar NIKAKO ne smete da uradite, ako želite da vas prati sreća cele godine!
19:43 Porodica Trudnica (FOTO) izaziva BURNE reakcije: "Ljudi, ona izgleda odvratno, kao da nosi jedanaestero dece"!
21:54 Ispovesti Bila sam zaljubljena u najvećeg prevaranta u zemlji! Moja "bajka" me je koštala 20 miliona dinara!
21:23 Poznati Gvinet Paltrou je sina krila kao zmija noge! Nije ga bilo jako dugo, izbegava kamere, a sad je konačno izašao iz ilegale!
20:54 Lepota i Moda Svilena kosa Japanki nije slučajna: Samo 1 korak u pranju čini da im ceo svet zavidi
20:24 Poznati Poznata TV voditeljka isplanirala svoju sahranu do sitnih detalja: Toliko je jezivo da će vas baš slediti
19:23 Horoskop Dnevni horoskop za sredu, 10. decembar: Blizanci će dobiti važne vesti, kod Vage ljubav cveta, Jarac je pod pritiskom