16:05 Porodica Majka je odbila pola starateljstva nad DECOM: Mišljenja ljudi su PODELJENA, a žena kaže da joj je SJAJNO bez njih
17:20 Porodica Bilo ih SRAMOTA: Devojčica se rodila sa velikim BELEGOM na nozi, a onda su se roditelji odlučili za sledeći potez
16:28 Porodica DOSTA NEKULTURE! Volim decu, ali klinci moje sestre su NEMOGUĆI i zato sam uradila OVO, a sestra kaže da sam SEBIČNA
21:10 Porodica Najveće porodica na svetu: Marej ima 150. braći i sestara, a njegovi roditelji koriste jedan trik kako bi svima upamtili imena
15:44 Porodica Skoro sve INTELIGENTNE žene imaju jednu, generalno RUŽNU naviku: Samo DVA ODSTO se neće pronaći
19:49 Porodica Nemački psihoterapeut ističe: Postoje TRI faktora koja su glavna za OPSTANAK braka, mnogi ih preskaču pa se RAZVODE
16:25 Porodica Želite da dobijete DETE u narednih PET godina: Doktor tvrdi da pre toga MORATE da uradite ove TRI stvari!
09:38 Porodica Danas je Teodorova SUBOTA: Jednu stvar NIKAKO ne smete da uradite, ako želite da vas prati sreća cele godine!
19:43 Porodica Trudnica (FOTO) izaziva BURNE reakcije: "Ljudi, ona izgleda odvratno, kao da nosi jedanaestero dece"!
10:54 Porodica Saznao je da njegova ĆERKA maltretira decu u ŠKOLI: Želeo je da je nauči lekciju i uradio je nešto NEVEROVATNO!
10:03 Horoskop Numerologija otkriva koliko DECE ćete imati: Ova ČETIRI broja govore da ćete uskoro ZATRUDNETI
16:02 Poznati Njena porodica TVRDI da je pravo ZLO: Ronaldo se ne obazire se na komentare, žena ga prati u stopu
21:59 Dom i saveti Evo kako se pravilno razvlače kore za pitu: Sabiha otkrila u čemu je caka, samo ovako će biti savršeno hrskave i punog ukusa
21:29 Lepota i Moda Ako je tanka, dajte joj punoće i života, ne mora uvek biti slepljena: 3 trika koja daju kosi volumen, konačno će izgledati bujno
21:00 Horoskop I novac i ljubav i karijera, ma sve: Samo ovaj znak će nenormalno cvetati do kraja 2025. godine, sve će im ići od ruke, pravi srećnici
20:29 Poznati Obožavali ste u ulozi atraktivne sekretarice Bebe iz "Srećnih ljudi", a onda nestala: Gde je i šta radi glumica Gordana Bjelica?
19:59 Dom i saveti Ova 4 mirisa nenormalno privlače zmije u dvorište: Evo šta treba da uradite da bi obišle vašu kuću
19:27 Horoskop Dnevni horoskop za ponedeljak, 26. maj: Blizanci će upoznati osobu koja će im okupirati pažnju, Jarčevi treba malo više da se odmaraju