09:48 Ispovesti Želeli smo da izbegnemo da nam dete bude DEVICA: Moderne mame decu prave po HOROSKOPU i odlažu POROĐAJ, ovo su njihovi razlozi
17:20 Porodica "Jadna DECA šta jedu": Snimila je kako SPREMA večeru za 11 mališana, a KRITIKAMA nikad kraja!
16:15 Porodica UMESTO da stavi BEBU u krevetac spušta je na ČUDNO mesto: Ostali RODITELJI su ZGROŽENI, nikako ne mogu da shvate šta radi ova majka
12:55 Porodica Terapija za parove SPAŠAVA vaš odnos: Kako izgleda i kada je potrebno da se obratite STRUČNJAKU?
15:45 Porodica Njih ČETVORO žive zajedno i ne znaju ko je tačno OTAC njihove dece: Bizarna priča od koje mnogima nije DOBRO
12:45 Porodica POTAJNO je snimala svoju DADILJU: Video je zatim podelila na DRUŠTVENOJ MREŽI i doslovno su se SVI NAJEŽILI!
18:30 Ispovesti Lekari su im rekli da odustanu od ŽELJE za potomstvom: Uprkos prognozama, oni danas imaju TROJE dece i žive svoj SAN
22:30 Ispovesti Kao mlada dala je BEBU na usvajanje: Nakon 18 godina majka se UJEDINILA sa svojom ćerkom, a njeni STARATELJI su je se ODREKLI
08:43 Dom i saveti Recept za NAJUKUSNIJI doručak: Napravite PICA jastučiće za dobro jutro i oduševite celu PORODICU
21:54 Ispovesti Bila sam zaljubljena u najvećeg prevaranta u zemlji! Moja "bajka" me je koštala 20 miliona dinara!
21:23 Poznati Gvinet Paltrou je sina krila kao zmija noge! Nije ga bilo jako dugo, izbegava kamere, a sad je konačno izašao iz ilegale!
20:54 Lepota i Moda Svilena kosa Japanki nije slučajna: Samo 1 korak u pranju čini da im ceo svet zavidi
20:24 Poznati Poznata TV voditeljka isplanirala svoju sahranu do sitnih detalja: Toliko je jezivo da će vas baš slediti
19:23 Horoskop Dnevni horoskop za sredu, 10. decembar: Blizanci će dobiti važne vesti, kod Vage ljubav cveta, Jarac je pod pritiskom