13:10 Ispovesti Najhumaniji OTAC na svetu: Usvojio je petoro dece sa POSEBNIM POTREBAMA i podiže ih potpuno sam, čovek za PRMER svima
13:45 Porodica Koja je idealna pauza između TRUDNOĆA? Naučnici došli do zaključka da je posle OVOLIKO vremena, najveći RIZIK za mamu i bebu!
13:00 Porodica Odgajaju šesnaestoro dece: Tri frižidera, dve mašine za sudove i ogroman sto su samo njihova OSNOVNA potreba
13:20 Porodica Zbog njih se deca osećaju povređeno i nesigurno: OVE reči NIKADA nemojte da im govorite
22:30 Porodica Saveti FBI agenata: Najkorisnija UPOZORENJA za decu i roditelje, evo kako da ZAŠTITITE svoje MALIŠANE od otmičara!
20:30 Porodica Nije u pitanju ZDRAVA HRANA, a ni TERETANA: Džordž Kluni ima 61 godinu, a ovo je njegova TAJNA za BRUTALAN izgled
14:06 Porodica Svakodnevno joj govore da je UBICA: Morala sam to da uradim, moja BEBA je bila izuzetno bolesna!
14:22 Porodica Ona je bila prva žena u ISTORIJI koja je rodila OSMORKE: Lekar joj umesto TRI embriona ugradio 12 pa momentalno izgubio LICENCU
18:20 Porodica ISKRVARILA JE ZA 20 MINUTA, IZGUBILA BEBU I JEDVA PREŽIVELA: Lea Kiš je ispričala svoju traumu tokom druge trudnoće
11:40 Porodica Svaka SRPSKA porodica treba da ima OVOLIKU svotu novca za "CRNE DANE": Stručnjaci odredili TAČAN iznos po DOMAĆINSTVU
14:32 Porodica Beba koja ima redak SINDROM očarala je celu PLANETU: Rođena je tako da ima stalno OSMEH na licu, ali ipak postoji LOŠA strana priče
21:54 Ispovesti Bila sam zaljubljena u najvećeg prevaranta u zemlji! Moja "bajka" me je koštala 20 miliona dinara!
21:23 Poznati Gvinet Paltrou je sina krila kao zmija noge! Nije ga bilo jako dugo, izbegava kamere, a sad je konačno izašao iz ilegale!
20:54 Lepota i Moda Svilena kosa Japanki nije slučajna: Samo 1 korak u pranju čini da im ceo svet zavidi
20:24 Poznati Poznata TV voditeljka isplanirala svoju sahranu do sitnih detalja: Toliko je jezivo da će vas baš slediti
19:23 Horoskop Dnevni horoskop za sredu, 10. decembar: Blizanci će dobiti važne vesti, kod Vage ljubav cveta, Jarac je pod pritiskom