Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : Porodica

"Skini ga sa SUKNJE": Mama brucoša iz BEOGRADA postavila pitanje na studentskoj GRUPI, pa je "razapeli" na Fejsbuku
21:00 Porodica

"Skini ga sa SUKNJE": Mama brucoša iz BEOGRADA postavila pitanje na studentskoj GRUPI, pa je "razapeli" na Fejsbuku

Ova mama je OBUKLA NAJKRAĆU MAJICU kako bi pokazala ćerki da treba da VOLI SVOJE TELO
10:25 Porodica

Ova mama je OBUKLA NAJKRAĆU MAJICU kako bi pokazala ćerki da treba da VOLI SVOJE TELO

Ove POZNATE ličnosti su PORODIČNO povezane: Iznenadićete se kada budete VIDELI ko je sve u pitanju
15:40 Poznati

Ove POZNATE ličnosti su PORODIČNO povezane: Iznenadićete se kada budete VIDELI ko je sve u pitanju

Doji PETOGODIŠNJEG SINA i nema nameru da prestane: Govore joj da je BOLESNA, a ona ima OBJAŠNJENJE
19:25 Ispovesti

Doji PETOGODIŠNJEG SINA i nema nameru da prestane: Govore joj da je BOLESNA, a ona ima OBJAŠNJENJE

Šta radite kada uđete u nečiju KUĆU prvi put: Ovo PRAVILO skoro da niko ne zna, a veoma je VAŽNO!
21:30 Dom i saveti

Šta radite kada uđete u nečiju KUĆU prvi put: Ovo PRAVILO skoro da niko ne zna, a veoma je VAŽNO!

briga
21:05 Ispovesti

Čim se DETE rodilo, prevario je SUPRUGU: Postupak NJEGOVIH roditelja je sve ostavio bez reči

Ovaj PAR ima čak 18 DECE: Majci za kuvanje JEDNOG obroka treba do 3 sata, a evo kako uspevaju da izbegnu sav HAOS u kući
10:25 Porodica

Ovaj PAR ima čak 18 DECE: Majci za kuvanje JEDNOG obroka treba do 3 sata, a evo kako uspevaju da izbegnu sav HAOS u kući

Čula je NAJSTRAŠNIJU stvar koju jedna MAJKA može da čuje: Polila ga je ključalom vodom i to je odredilo njenu SUDBINU
16:26 Porodica

Čula je NAJSTRAŠNIJU stvar koju jedna MAJKA može da čuje: Polila ga je ključalom vodom i to je odredilo njenu SUDBINU

Anja iz SRBIJE napravila haos na TVITERU: Pobunila se zbog JEDNE stvari koje rade MODERNI parovi pre venčanja, komentari samo PLJUŠTE
14:00 Porodica

Anja iz SRBIJE napravila haos na TVITERU: Pobunila se zbog JEDNE stvari koje rade MODERNI parovi pre venčanja, komentari samo PLJUŠTE

Noge NEMA, ali je hodao na RUKAMA da bi prehranio DECU: Hido iz sela Vrapče je istinski HEROJ i svakome inspiracija
12:59 Ispovesti

Noge NEMA, ali je hodao na RUKAMA da bi prehranio DECU: Hido iz sela Vrapče je istinski HEROJ i svakome inspiracija

beba
16:05 Porodica

Ćerki je dala IME po SMRTONOSNOJ bolesti: Njena sestra ne može da se pomiri sa OVIM, ostali se smeškaju i kažu da je IME lepo

IZGUBILA SAM SINA U IZLASKU: Pronašla sam ga zahvaljujući TRIKU, ovo svi roditelji treba da ZNAJU
11:45 Porodica

IZGUBILA SAM SINA U IZLASKU: Pronašla sam ga zahvaljujući TRIKU, ovo svi roditelji treba da ZNAJU

1 2 ... 22 23 24 25 26 27 28 ... 42 43
most-read

Najčitanije

bojler
13:10 Dom i saveti

Električar otkrio trik: Uradite ovo kada palite bojler i račun za struju će biti duplo manji

krompir
09:20 Dom i saveti

Pojavila se jeziva slika: Bežite od ovakvih krompira kao đavo od tamjana

kiseli kupus
11:05 Dom i saveti

Bugarski trik za savršen kiseli kupus: Dodajte ovo zrno u bure i nikad se neće pokvariti

hladne noge
16:36 Zdravlje

Stalno su vam noge hladne, a cirkulacija loša? Rešenje nisu vunene čarape, već 1 namirnica koja greje i na debelom minusu

vlaga
14:03 Dom i saveti

Moler otkrio kako da se rešite vlage i buđi: Dovoljna je samo jedna čašica ovog proizvoda

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

zimnica
18:55 Dom i saveti

Ruskinje ovako čuvaju zimnicu: I nikada im se ne kvari, zato što koriste trik koji provereno radi

termostat
17:15 Dom i saveti

Ovo je idealna temperatura u domu tokom zime: Sve preko toga šteti zdravlju i novčaniku

doktor dejan čubrilo
16:35 Dom i saveti

Ovo nikad niste čuli: Doktor Čubrilo objasnio ZAŠTO NE TREBA CEDITI LIMUN ujutru – evo šta on radi

limun
15:50 Dom i saveti

Zbog ovoga vam se limun brzo osuši: Ne držite ga na stolu, jedan trik čuva svežinu četiri puta duže

novac
15:05 Dom i saveti

Ko danas pozajmi novac, čeka ga godina nesreće: Nikako ne idite ni u šoping

watch-icon

Preporučujemo

žena
21:54 Ispovesti

Bila sam zaljubljena u najvećeg prevaranta u zemlji! Moja "bajka" me je koštala 20 miliona dinara!

Jordan Strauss/Invision/AP
21:23 Poznati

Gvinet Paltrou je sina krila kao zmija noge! Nije ga bilo jako dugo, izbegava kamere, a sad je konačno izašao iz ilegale!

nega kose
20:54 Lepota i Moda

Svilena kosa Japanki nije slučajna: Samo 1 korak u pranju čini da im ceo svet zavidi

Marta Stjuart
20:24 Poznati

Poznata TV voditeljka isplanirala svoju sahranu do sitnih detalja: Toliko je jezivo da će vas baš slediti

kralj Čarls
19:54 Poznati

Zdravstveno stanje kralja Čarlsa se pogoršalo? Ima jednu želju koja ne sluti na dobro

Printscreen/Youtube/Netflix
19:23 Horoskop

Dnevni horoskop za sredu, 10. decembar: Blizanci će dobiti važne vesti, kod Vage ljubav cveta, Jarac je pod pritiskom

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.