13:43 Horoskop Svi traže savete od njih: Osobe rođene u ova 3 horoskopska znaka imaju retku životnu mudrost
13:17 Horoskop Ovo su najsrećniji znaci horoskopa: Bogatstvo im je zagarantovano, samo je pitanje trenutka kada će se desiti
12:57 Horoskop Tri najmoćnija datuma rođenja u numerologiji: Donose izuzetnu snagu i sudbinu koja se izdvaja iz mase
12:37 Zdravlje Možda imate tromb, a da to ni ne znate: Ovi simpomi nepogrešivo otkrivaju da vam je život u opasnosti
12:32 Porodica Lep i zgodan, ali vozi „punta“? Ne, hvala! Elena pokrenula burnu raspravu zbog mišljenja o muškarcima
11:48 Poznati Ko je Grkinja koja je fudbaleru Andriji Živkoviću danas rodila drugo dete? Elizabeta je prava lepotica, a evo čime se bavi!
11:47 Lepota i Moda Melanija Tramp kao Keli Mekgilis iz „Top Gana“: Prva dama u pilotskom stilu – kožna jakna, farmerke i naočare o kojima svi pričaju
11:24 Dom i saveti Kako da požuteli jastuci ponovo zablistaju? Stari bakin trik uklanja fleke i neprijatne mirise očas posla!
11:15 Ispovesti Od policije smo saznali da imamo unuka! Danijel je nestao pre 4 godine, a mi nismo ni znali da postoji!
21:54 Ispovesti Bila sam zaljubljena u najvećeg prevaranta u zemlji! Moja "bajka" me je koštala 20 miliona dinara!
21:23 Poznati Gvinet Paltrou je sina krila kao zmija noge! Nije ga bilo jako dugo, izbegava kamere, a sad je konačno izašao iz ilegale!
20:54 Lepota i Moda Svilena kosa Japanki nije slučajna: Samo 1 korak u pranju čini da im ceo svet zavidi
20:24 Poznati Poznata TV voditeljka isplanirala svoju sahranu do sitnih detalja: Toliko je jezivo da će vas baš slediti
19:23 Horoskop Dnevni horoskop za sredu, 10. decembar: Blizanci će dobiti važne vesti, kod Vage ljubav cveta, Jarac je pod pritiskom