13:08 Porodica Da li ste na slici prvo videli drvo ili lava? Odgovor otkriva duboko skrivene crte vaše ličnosti
12:49 Horoskop Zvezde danas otkrivaju sve tajne: 4 horoskopska znaka saznaju skrivenu istinu koja će ih šokirati!
12:38 Porodica Ruski psiholog Litvak ima formulu za srećan brak: Mnoge žene će pobesneti kad ovo čuju
12:31 Ispovesti Prsten mi je pao niz lift: Bila sam očajna tik pred venčanje, a onda je svekrva priskočila u pomoć, nije ga pronašla, nego...
12:15 Lepota i Moda Bordo kožna bomber jakna je apsolutni must-have ove jeseni: Nosi je unuka Grej Keli, a ležernom sofisticiranošću osvaja modne piste i ulice
11:57 Dom i saveti Ne bacajte novac na hemijsko! Evo kako da operete zimsku jaknu kod kuće, treba vam samo 1 stvar
11:38 Lepota i Moda Pokazala kako se nosi haljina u jesen: Ema Votson oduševila modnom kombinacijom iz snova!
11:19 Ispovesti Majka na samrti otkrila šokantnu porodičnu tajnu: Godinama je ćutala, a sada je ćerka saznala zašto je svakog 6. novembra u njihovoj kući vladala tišina i tuga
11:01 Dom i saveti Genijalan trik uz koji se limun ne suši: Ostane sočan i svež mesec dana, žene su oduševljene!
10:40 Poznati Dženifer Lopez ne može da živi bez njega: Zvezda ponovo snimljena u društvu bivšeg muža, ovi pogledi govore više od reči
10:17 Zdravlje Ljudi rođeni u ovom mesecu žive najduže: Imaju najveće šasne da dožive stotu zbog gena za dugovečnost
09:54 Porodica Mama, ti si D! Ovo slovo tinejdžeri masovno izgovaraju, roditelji ne znaju u čemu se radi, a evo šta D znači na tajnom jeziku
08:53 Dom i saveti Niko više ne pravi sa prezlama: Profesijonalni kuvar kaže da uz ovaj dodatak nastaju najsočnije faširane šnicle
08:28 Poznati Sećate li se lepotice koja je zavela Toma Kruza? Danas ima 63 godine, niko je ne prepoznaje
08:03 Lepota i Moda Zima im neće moći ništa: Uradite ove 3 stvari i ruke će vam uvek biti meke, zaboravite na suvu i ispucalu kožu
21:54 Ispovesti Bila sam zaljubljena u najvećeg prevaranta u zemlji! Moja "bajka" me je koštala 20 miliona dinara!
21:23 Poznati Gvinet Paltrou je sina krila kao zmija noge! Nije ga bilo jako dugo, izbegava kamere, a sad je konačno izašao iz ilegale!
20:54 Lepota i Moda Svilena kosa Japanki nije slučajna: Samo 1 korak u pranju čini da im ceo svet zavidi