21:17 Poznati Ema je godište njegove ćerke: Razlika između njih dvoje je skoro 40 godina, a imaju brak za poželeti!
20:46 Zdravlje Nadutost u stomaku nije samo od gasova: Evo koji su znakovi za uzbunu i kada se treba javiti lekaru
20:16 Poznati Oglasila se Dženifer Aniston: Nakon bombastične vesti da je smuvala slavnog kolegu, javno se obratila njemu!
19:46 Ispovesti "Muž me plaća da budem domaćica, gomilica para mi je uvek na stolu": Žena tvrdi da ovako živi kao bubreg u loju!
19:15 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 5. april: Biku prija mir, Vaga uživa u romantičnim trenucima, a šta je sa ostalima?
18:44 Zdravlje "Nisam imala pojma da sam trudna dok nije počeo porođaj": Kad su je primili u salu, babice su prebledele
18:15 Poznati "Duševna hrana joj je da kopira drugu ženu": Kim ovog puta stvarno prekardašila, svi joj govore da dođe sebi
17:45 Zdravlje Ovako se hrani vrsni neurolog: "Isključivo jedem ovu hranu kako bih mozak održao zdravim"
17:15 Poznati Evo kako se Vilijam i Kejt ponašaju kada misle da ih niko ne gleda: Svedoci otkrili njihova prava lica
16:58 Zdravlje Jedna od najboljih onkologa na svetu, srpska doktorka Nadežda Basara otkriva: Ovu ishranu preporučujem za pacijente sa teškim bolestima
16:40 Zdravlje Otiču vam noge? Neprijatan osećaj može biti simptom ovih 5 problema, reagujte na vreme
16:14 Poznati Žestok blam voditeljke: Keli Klarkson propala u zemlju u svojoj emisiji, nije znala osnovnu stvar, a tiče se Megan Markl
12:57 Dom i saveti Fantastična biljka koja bez problema uspeva i u hladu: Ovaj najprepoznatljiviji vesnik proleća je pravo blago
12:27 Porodica Ovo je idealna razlika u godinama: Proverite da li se uklapate u savršenu formulu za srećan brak
11:58 Poznati Da li znate čija je ovo majka? Njen sin je najveća senzacija na svetu, a ona je preživela nešto što nijedna tinejdžerka ne bi smela
11:28 Dom i saveti Neće uhvatiti buđ i usmrdeti se: Sir će duže trajati ako ga čuvate sa ovom namirnicom
11:00 Porodica Žena otkrila da joj suprug plaća za brigu o kući: Nedeljno zaradi oko 2500 evra, otkrila je i svoje "tarife"