15:03 Ispovesti "Ljudi, šta da radim?": Smanjila grudi, platila 8.000 evra – a onda se desilo nešto što nije mogla ni da sanja!
14:10 Dom i saveti Da dogodine ne bi jeli "plastiku": Baba Rada otkriva kako skupiti i sačuvati seme paradajza do idućeg proleća
13:45 Ispovesti Samo je sela na kafu sa dečkom, dobila je misterioznu poruku: Na papiriću je pisalo "BEŽI, devojko, dok možeš!"
13:20 Lepota i Moda Napravite šampon od koga kosa raste kao luda i ne opada: Samo par kapi ovoga pravi ogromnu razliku
12:55 Poznati "Izvode predstavu za svet": Ešton Kučer i Mila Kunis uhvaćeni kako se ljube i igraju u VIP loži
12:31 Ispovesti Srpska porodica na letovanju u Grčkoj u šoku: Gazda im isključio klimu jer nisu platili svih 10 dana, "70 evra ili spavaj na +40"
12:07 Lepota i Moda Srpkinje ne skidaju ovaj kupaći kostim: Prva ga je letos nosila Bela Hadid, a sada je preplavio plaže od Budve do Halkidikija
11:39 Ispovesti Drugu babu obožavaju, a ja kao da ne postojim! Snaja okreće unuke protiv mene, svaki dan me ubija ovim rečima
11:10 Dom i saveti Moja baka Soka nije imala kiselu vodu, ali jeste znanje: Stavite ovo u smesu za palačinke i biće vazdušaste i meke i sutra
10:45 Poznati Žena koja prkosi godinama: Irina Vukotić blista na Kapriju, u petoj deceniji izgleda bolje nego ikad
21:58 Horoskop Mars ulazi u znak Vage 7. avgusta i ostaje tu do 25. septembra: Svašta će se preplitati u vašim životima, najbitnije je da uradite ovo
21:27 Dom i saveti Sadi se sada da bi cvetalo cele godine: 4 vrste cveća koje izdrže i ono najgore, ukrašavaju terase i dvorište svih 365 dana
20:58 Lepota i Moda Ume li ova žena da pogreši? Ešli Roberts u haljini koju bi baš svaka žena u Srbiji nosila, izdužuje noge i ističe atribute, a nije provokativna
20:00 Poznati Sve glasniji tračevi o njihovoj vezi, ono što je sigurno — ona bira samo dobre frajere: Au kakvog političara je upecala pevačica
19:26 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 5. avgust: Lavovi će procvetati, ovo je njihov dan, u stopu ih prate Blizanci